Ελληνική Μουσική Επικαιρότητα

Eurovision 2024: Επέστρεψε η Μαρίνα Σάττι – «Χάρηκα που η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή»

Ευδιάθετη επέστρεψε η Μαρίνα Σάττι μετά τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Ζάρι» όπου η Ελλάδα κατέκτησε την 11η θέση.

Η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (12/5/24) από τη Σουηδία, όπου έγινε ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision και όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, χάρηκε που η παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού, ήταν καλή.

«Αυτό που με χαροποίησε αρκετά είναι ότι, επειδή ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο φόρτος της δουλειάς είχε σχεδόν ξεφύγει, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Χάρηκα που εν τέλει η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή» είπε η Μαρίνα Σάττι, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μόλις ο κόσμος είδε την Μαρίνα Σάττι στο αεροδρόμιο, την υποδέχθηκε με χειροκροτήματα ενώ κάποιοι θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί της.

Η ίδια, πρόσθεσε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια για να μπορέσει να αφομοιώσει όλη την πληροφορία και τη μοναδική εμπειρία που έζησε στην Eurovision.

Όσο για το αποτέλεσμα, την 11η θέση την οποία κατέκτησε η Ελλάδα, η Μαρίνα Σάττι είπε ότι πάνω – κάτω ήταν αυτό που περίμενε η ελληνική αποστολή.

Τέλος, η Μαρίνα Σάττι, διέψευσε τα περί ασθένειάς της. Δεν ήταν ποτέ τόσο βαριά όσο έγραφαν τα μέσα ενημέρωσης. Δεν είχε πυρετό στον ημιτελικό. Ήταν ένα μικρό κρύωμα.