Ελληνική Μουσική

Γιάννης Βαρδής: Απορρίφθηκε η αγωγή του εναντίον Μαυρίδη και Σιγανού για τραγούδι της Πάολας

Ηράκλειο – «Λουκέτο» σε καφετέρια που έπαιζε μουσική – 13 πρόστιμα για απαγόρευση κυκλοφορίας

Η ανάρτηση που έκανε ο Τόνι Μαυρίδης στα social media

Έπειτα από απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών απορρίφθηκε η αγωγή που είχε καταθέσει ο Γιάννης Βαρδής εναντίον του Τόνι Μαυρίδη και του Χριστόδουλου Σιγανού. Η δικαστική τους διαμάχη είχε αρχίσει με αφορμή την κυκλοφορία του τραγουδιού «Περαστική» που ερμηνεύει η Πάολα.

Ο Γιάννης Βαρδής, διεκδικώντας το ποσό των 100.000 ευρώ, ισχυριζόταν ότι μοιάζει με το «Δεν τελειώσαμε» που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης και έχει γράψει ο πατέρας του, Αντώνης. Μιλώντας, μάλιστα, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» πριν από δύο χρόνια, είχε δηλώσει: «Θεωρώ ότι είναι κάτι δικό του, είναι μια αντιγραφή και δεν θέλω να επιτρέψω σε κανέναν να κάνει κάτι τέτοιο ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον», τονίζοντας παράλληλα πως θα το έφτανε μέχρι τέλους.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Τόνι Μαυρίδης μέσα από ανάρτησή του. «Με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών απερρίφθη η αγωγή του κ. Γιάννη Βαρδή εναντίον μου και του Χριστοδούλου Σιγανού. Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή είχαμε δηλώσει και διαβεβαιώσει ότι δεν είχαμε καμία σχέση με αυτά που ο κ. Γιάννης Βαρδής υποστήριζε. Θεωρούμε ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος ν’ ασχοληθούμε άλλο με αυτή την υπόθεση που δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί. Ευχαριστώ θερμά τους δικηγόρους μου για την υποστήριξή τους».