Ελληνική Μουσική Επικαιρότητα

Καίτη Γαρμπή – Δέσποινα Βανδή: Το εκρηκτικό ντουέτο στο J2US και η σκηνή ζηλοτυπίας για τον Σχοινά

Καίτη Γαρμπή - Δέσποινα Βανδή: Το εκρηκτικό ντουέτο στο J2US και η σκηνή ζηλοτυπίας για τον Σχοινά
Η Καίτη Γαρμπή έβαλε «φωτιά» στο πλατό του J2US, λίγες ημέρες πριν το παγκόσμιο live streaming που θα κάνει με τον Διονύση Σχοινά

Το J2US συνεχίζει ακάθεκτο και μπαίνει στην τελική ευθεία. Στον προημιτελικό, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε ζωντανά στη σκηνή, τη μοναδική Καίτη Γαρμπή σε μία βραδιά αφιερωμένη στα 80’s. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, διαχρονικά λαϊκά, και όχι μόνο, τραγούδια και απογείωσε τη βραδιά, όπως μόνο εκείνη ξέρει να κάνει τόσα χρόνια.

Μάλιστα, επεφύλαξε και μία μεγάλη έκπληξη, τραγουδώντας την επιτυχία «Επιτέλους» σε ντουέτο με την Δέσποινα Βανδή, η οποία αποκάλυψε και μια άγνωστη αστεία ιστορία που είχε συμβεί σε συνεργασία τους το 1993. «Ήμασταν στο Posidonio, βούλιαζε τότε η Ελλάδα με την Καίτη. Εγώ μόλις είχα πρωτοκατέβει στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά. Κάναμε φωνητικά τότε στην Καίτη μαζί με τον Διονύση Σχοινά.

Η Καίτη είναι μπροστά και εμείς ήμασταν backstage και κοιτούσαμε πίσω από την κουρτίνα για να συντονιστούμε και λέγαμε και τα δικά μας. Και εκεί που μιλάμε και κοιτάμε από την κουρτινούλα ξαφνικά λέμε: “Ρε συ που είναι η Καίτη;”. Και εκεί που λέω: “που είναι, που είναι;” ξαφνικά αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω να με τραβάει από τα μαλλιά και να μου λέει: “Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;”», είπε η Δέσποινα Βανδή και ξέσπασαν όλοι σε γέλια.

Στη συνέχεια η Καίτη Γαρμπή είπε: «Ακούσατε τι είπε; “Έλεγαν τα δικά μας”, ποια δικά σας; Καλά έκανα και σε βούτηξα».

ΠΗΓΗ