Ελληνική Μουσική

Μελίνα Ασλανίδου: Χωρίς σουτιέν πάνω στην πίστα – Θα… τα χάσετε

Δεν καταλαβαίνει τίποτα και στα 47 της κολάζει τους θαμώνες με την εμφάνισή της η Μελίνα Ασλανίδου

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Μελίνα Ασλανίδου είναι μία από τις τραγουδίστριες που έχουν κατακτήσει τις καρδιές του ελληνικού κοινού και αυτό το καταλαβαίνει κανένας εύκολα και με τα τις live εμφανίσεις της όπου πραγματικά γίνεται το αδιαχώρητο.

Ο κόσμος την αγαπά και την στηρίζει σε όλα της τα επαγγελματικά βήματα και η ίδια πλέον μπορεί να πει ότι έχει συνεργαστεί με τεράστια ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, την ίδια ώρα που τα τραγούδια της γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση από τους Έλληνες και ακούγονται σε πολλές στιγμές της ζωής μας.

Η Μελίνα Ασλανίδου στα 48 της χρόνια πλέον αν και γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, πέρασε την παιδική της ηλικία στην Παραλίμνη Γιαννιτσών της Πέλλας.

Λατρεύει τα social media και έχει πολύ καλή επαφή με τους θαυμαστές της μέσα απο τους λογαριασμούς που διαθέτει, με κορυφαίο φυσικά αυτόν που έχει στο instagram.

Μέσα απο αυτό το προφίλ η τραγουδίστρια μοιράζεται εντυπωσιακές στιγμές της, τόσο προσωπικές, όσο και επαγγελματικές με την ίδια μάλιστα να ανεβάζει φωτογραφίες που προκαλούν ακόμα και εγκεφαλικά πολλές φορές.

Άλλωστε ακόμα και στα 48 της χρόνια διατηρεί ένα απίστευτα εντυπωσιακό θηλυκό κορμί που καθηλώνει τους πάντες!

Δείτε τις εικόνες

Πηγή:in.gr