Ελληνική Μουσική

Οσα έγιναν στη συναυλία Ρέμου στη Μύκονο: Πόσο κόστιζε η είσοδος

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Πανεπιστημιούπολη

Ξεσήκωσαν τους θαμαστές και τους τουρίστες, ο Αντώνης Ρέμος και ο Αιγύπτιος συνάδελφός του Amr Diab, στη συναυλία που έδωσαν το βράδυ της Πέμπτης στην Μύκονο και το Nammos.

Παρά την «αλμυρή» είσοδο, καθώς η τιμή κατ’ άτομο κυμαινόταν από 1.000 έως 1.500 ευρώ αναλόγως με το τραπέζι, δεν έπεφτε καρφίτσα στο χώρο της συναυλίας και το κοινό δεν σταμάτησε να χορεύει ενθουσιασμένο παρά μόνο τα ξημερώματα με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, ελεγκτές του ΣΔΟΕ, περνούσαν από το «μικροσκόπιο» τα έσοδα της εκδήλωσης, παρατηρώντας αν όλα είναι νομότυπα κυρίως στην έκδοση αποδείξεων.

Το Mykonos Live TV κατέγραφη από την αρχή την συναυλία, όταν ο κόσμος άρχισε να καταφθάνει στον χώρο νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξής της και στον δρόμο προς την Ψαρρού είχε δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στην 1.30 μετά τα μεσάνυχτα με τον Amr Diab να ερμηνεύει το Tamally Maak, το τραγούδι που ακουγόταν στους τίτλους τέλους της εκπομπής Όλα του Θέμου Αναστασιάδη. Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στην σκηνή στις 3.10 τα ξημερώματα φορώντας λευκό σακάκι, κεφάτος και με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Την είσοδό του συνόδευσαν δεκάδες πυροτεχνήματα που έκαναν την νύχτα μέρα, ενώ το δικό του πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι Όλος Δικός Σου.

Το γλέντι συνεχίστηκε για πολλές ώρες, με την σαμπάνια να ρέει άφθονη και τις αιθέριες υπάρξεις που είχαν κατακλύσει το Nammos να λικνίζονται ως την αυγή. Ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν η στιγμή που ένας θαυμαστής του Amr Diab ανέβηκε στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε για να βγάλουν selfie. Οι άνδρες ασφαλείας έτρεξαν αμέσως να τον κατεβάσουν, όμως ο Αιγύπτιος καλλιτέχνης τον τράβηξε πίσω στο stage και φωτογραφήθηκε μαζί του.