Ελληνική Μουσική

Τάμτα: Η… όλο νόημα ανάρτηση για το χάος στα MAD VMA και η δέσμευση

Παρέμβαση Μητσοτάκη στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την τουρκική προκλητικότητα: «Είναι στο χέρι της Τουρκίας να προχωρήσει σε αποκλιμάκωση της έντασης»

Έξαλλη -και δικαιολογημένα- εμφανίστηκε η Τάμτα

Την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν στη σκηνή και ερμήνευε το κομμάτι της, κατά τη διάρκεια των MAD VMA, ξεκίνησε το χάος που δημιούργησαν ο Light και ο Snik.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εμφάνιση της αγαπημένης τραγουδίστριας να κοπεί στη μέση και οι άνθρωποι της παραγωγής, μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό, να την απομακρύνουν, αφού -όπως είπαν- είδαν να βγαίνουν και όπλα.

Η Τάμπα βγήκε εν νέου στη σκηνή, προκειμένου να πραγματοποιήσει και πάλι την εμφάνισή της, ωστόσο τίποτα δεν ήταν το ίδιο, αφού δύο τραμπούκοι, μαζί με τις κουστωδίες τους, είχαν φροντίσει να καταστρέψουν τη βραδιά…

Αρκετές ώρες μετά το περιστατικό η Τάμπα έσπασε τη σιωπή της δίνοντας τη δική της εκδοχή, ενώ επιτέθηκε και στην παραγωγή, η οποία δεν απομάκρυνε τους ταραξίες από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η συμπλοκή.

Μάλιστα, δεσμεύτηκε πως δεν πρόκειται να μοιραστεί ξανά την ίδια σκηνή με ανθρώπους που «επιδεικνύουν ή υποκινούν βίαιες συμπεριφορές».

Δείτε όσα έγραψε:

Τάμτα: Η… όλο νόημα ανάρτηση για το χάος στα MAD VMA και η δέσμευση Τάμτα: Η… όλο νόημα ανάρτηση για το χάος στα MAD VMA και η δέσμευση