Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια Μύκονος

Μέσω Facebook εντοπίστηκε το Rolex 90.000 που άρπαξαν Ιταλοί στη Μύκονο

My Style Rocks:Το κράξιμο της Ευρυδίκης ανελέητο!Οι προσβολές και οι αντιδράσεις
Επιπλέον, μια νέα καταγγελία για κλοπή ρολογιού Rolex αξίας 30.000 ευρώ, συνέβη ξανά στη Μύκονο τα ξημερώματα της Πέμπτης 3 Αυγούστου

Βρέθηκε στη Νάπολη της Ιταλίας, όπως όλα δείχνουν, το ρολόι μάρκας Rolex, αξίας 90.000 ευρώ, το οποίο είχε κλαπεί από 61χρονη γυναίκα στη Μύκονο στις 22 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σημαντικό ρόλο στην εύρεση του ρολογιού είχε η σύντροφος ενός από τους δύο άντρες, οι οποίοι είχαν συλληφθεί για την κλοπή του Rolex, καθώς ανέβασε στα social media φωτογραφία της με το πανάκριβο ρολόι. Αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες από τις Αρχές για να επιστρέψει το ρολόι στην Ελλάδα ενώ υπάρχουν συνεργοί που φοβούνται να το φέρουν πίσω διότι θα συλληφθούν.

Επιπλέον, μια νέα καταγγελία για κλοπή ρολογιού Rolex αξίας 30.000 ευρώ, συνέβη ξανά στη Μύκονο τα ξημερώματα της Πέμπτης, 3 Αυγούστου. Ένας Βρετανός υποστήριξε ότι τρεις δράστες τον περικύκλωσαν και κατάφεραν να του αποσπάσουν το Rolex του. Οι Αρχές ερευνούν εάν πίσω από την κλοπή βρίσκεται η ίδια μαφία των ρολογιών.

Η συγκεκριμένη μαφία έχει μεγάλη αδυναμία στα ακριβά ρολόγια και μάλιστα είναι πιθανό κάποια από τα μέλη της να μην έχουν φύγει ακόμα από τη Μύκονο και να συνεχίζουν τη δράση τους.