Μύκονος

Μύκονος: Ο ξενοδόχος λύνει τη σιωπή του για τη μαφιόζικη επίθεση – Τι «βλέπει» πίσω από τα χτυπήματα

Μύκονος: Ο ξενοδόχος λύνει τη σιωπή του για τη μαφιόζικη επίθεση – Τι «βλέπει» πίσω από τα χτυπήματα

Ανάστατη η Μύκονος από τη μαφιόζικη επίθεση σε ξενοδόχο του νησιού. Ο δράστης σκηνοθέτησε τροχαίο και του επιτέθηκε με αγριότητα…

Ο ξενοδόχος είδε το χάρο με τα μάτια του και πλέον η Μύκονος περιμένει την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας, για να φανεί τι κρύβεται πίσω από την επίθεση. Ο ξενοδόχος άρχισε να δέχεται χτυπήματα ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, από ένα άτομο που τον πλησίασε και που όπως φαίνεται λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Όλα τα χτυπήματα άλλωστε ήταν στο κεφάλι, με σιδερόβεργα, με τον ξενοδόχο να χάνει τις αισθήσεις του και να μεταφέρεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο ίδιος ο ξενοδόχος μίλησε στον ΣΚΑΪ για την επίθεση που δέχτηκε: «Μου επιτέθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, μόλις κατέβηκα να δω τι είχε συμβεί. Φορούσε ένα μαύρο καπέλο και κρατούσε ένα λοστό. Φορούσε γάντια και ένα τζάκετ μαύρο. Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά και είχαν σκοπό να με σκοτώσουν. Ευτυχώς εμφανίστηκαν δύο γείτονες και τότε φοβήθηκε και έφυγε.»

Πίσω από την επίθεση σκέφτεται ότι μπορεί να κρύβεται μια αντιδικία που έχει με γειτονική επιχείρηση: «Λειτουργεί παράνομα, διότι έχουν μια προσωρινή αναστολή της άδειας της μουσικής τους» αναφέρει μεταξύ άλλων, την ώρα που προσπαθεί να αφήσει πίσω το σοκ της επίθεσης και να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Όπως αποκάλυψε στο Star ο αδελφός του επιχειρηματία, οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι την ώρα που έφευγε από το ξενοδοχείο του στην Χώρα της Μυκόνου. Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο τον τράκαρε από πίσω και μόλις αυτός σταμάτησε να δει τι συμβαίνει, από το άλλο όχημα βγήκε ένας σωματώδης άντρας και κρατώντας ένα λοστό στο χέρι άρχισε να τον χτυπάει με απίστευτη βιαιότητα στο κεφάλι και στα πλευρά του, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω αιμόφυρτος και να χάσει τις αισθήσεις του.

O γνωστός ξενοδόχος της Μυκόνου έκανε 14 ράμματα στο κεφάλι, ενώ έχει μώλωπες σε όλο του το σώμα. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αναρρώνει στο σπίτι του, ωστόσο δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει το σοκ της επίθεσης.

Όσο για τις αστυνομικές έρευνες, βρέθηκε παρατημένο το αυτοκίνητο του δράστη και στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται υλικό από κάμερες ασφαλείας, που έχουν καταγράψει όλη την επίθεση.