ΝΔ

Αιχμή Γεωργιάδη για Δένδια με αφορμή Μπογδάνο: Δεν μου αρέσει άλλος να υποδύεται τον πρόεδρο της ΝΔ

Μητσοτάκης στο CNN: Τα χειρότερα είναι πίσω μας -Στο καλύτερο σενάριο, η Ελλάδα θα ανοίξει για τουρισμό την 1η Ιουλίου
«Δεν μ’ αρέσει ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να υποδύεται τον πρόεδρο της ΝΔ» σχολίασε σε δηλώσεις του ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για «λάθος» του «φίλου» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κ.Ο. της ΝΔ, μιλώντας για «λάθος» του «φίλου του, του Κωνσταντίνου», ενώ παράλληλα έσπευσε να «καρφώσει» τον Νίκο Δένδια για τη στάση του στη Βουλή.

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πήρε μια απόφαση σωστή. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο κ. Μπογδάνος -φίλος μου, τον συμπαθώ και πολύ, δεν θέλω να πω ψέματα σ’ αυτό- έκανε πολύ μεγάλο λάθος» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το λάθος για τον κ. Γεωργιάδη είναι ότι ο κ. Μπογδάνος άλλαξε ατζέντα την εβδομάδα που έπρεπε να κυριαρχήσει –όπως είπε– η αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία.

«Καρφώνει» Δένδια για Μπογδάνο

Εμμέσως πλην σαφώς άφησε αιχμή για τον υπουργό Εξωτερικών, που είχε το βράδυ της Τρίτης το «θερμό επεισόδιο» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. «Δεν μ’ αρέσει, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος, να υποδύεται τον πρόεδρο της Ν.Δ.» τόνισε, με αφορμή την ερώτηση αν ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει ο κ. Μπογδάνος στην Κ.Ο. της ΝΔ στην περίπτωση που ζητήσει συγγνώμη. «Πρόεδρος της ΝΔ είναι ένας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχουμε άλλο» πρόσθεσε.