ΝΔ

Γιάννης Κεφαλογιάννης – Δόµνα Μιχαηλίδου: Το νέο ζευγάρι της πολιτικής σκηνής

Γιάννης Κεφαλογιάννης – Δόµνα Μιχαηλίδου: Το νέο ζευγάρι της πολιτικής σκηνής

Γιάννης Κεφαλογιάννης – Δόµνα Μιχαηλίδου: Ο νέος υφυπουργός Υποδομών και η νέα υφυπουργός Εργασίας είναι ζευγάρι, αλλά διατηρούν χαμηλούς τόνους.

Γιάννης Κεφαλογιάννης – Δόµνα Μιχαηλίδου: Μετά την αποκάλυψη της σχέσης μεταξύ της Έφης Αχτσιόγλου και του Δημήτρη Τζανακόπουλου, άλλο ένα ζευγάρι θα υπάρχει στα έδρανα της Βουλής. Πρόκειται για τον νέο υφυπουργό Υποδομών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, και τη νέα υφυπουργό Εργασίας, Δόµνα Μιχαηλίδου, οι οποίοι είναι μαζί τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα οι δυο τους πήγαν μαζί στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύµφωνα µε δημοσίευμα των Παραπολιτικών στην στήλη Secret, όλοι μιλούν για μία δυνατή σχέση που «έδεσε» από τη πρώτη στιγμή. «Αυτός ήταν έρωτας µε την πρώτη ματιά», σχολιάζουν οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν. Το «γαλάζιο» ζευγάρι προσπαθεί να κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τη σχέση τους, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που τους έχουν δει τα Σαββατοκύριακα να ταξιδεύουν μαζί στην Κρήτη, που αποτελεί και την εκλογική περιφέρεια του Γιάννη Κεφαλογιάννη. Ποια είναι, όµως, η νέα υφυπουργός Εργασίας, η μελαχρινή καλλονή µε τα υπέροχα µάτια που έκλεψε την καρδιά του κ. Κεφαλογιάννη; Η Δόµνα Μιχαηλίδου έχει εντυπωσιακό βιογραφικό.

Γιάννης Κεφαλογιάννης – Δόµνα Μιχαηλίδου: Το νέο ζευγάρι της πολιτικής σκηνής

Η Δόμνα Μιχαηλίδου είναι οικονομολόγος. Ξεκίνησε τις σπουδές της στα Οικονομικά στο University of York της Αγγλίας, ενώ συνέχισε στο Πανεπιστήμιο του Cambridge όπου έλαβε μεταπτυχιακό στις Αναπτυξιακές Σπουδές και Διδακτορικό στα Οικονομικά της Ανάπτυξης.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου είναι επισκέπτρια Λέκτορας του Κέντρου Αναπτυξιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Cambridge και έχει επίσης διδάξει Μακροοικονομικά στο Judge Business School του Cambridge, καθώς και Οικονομική Πολιτική στο Government School του UCL. Στα 26 της εντάχθηκε στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών του ΟΟΣΑ στο Παρίσι, ως ειδική στον ανταγωνισμό. Το 2016 ήταν η υπεύθυνη οικονομολόγος της ομάδας των κατασκευών για την Τρίτη Εργαλειοθήκη Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ.

Γιάννης Κεφαλογιάννης – Δόµνα Μιχαηλίδου: Το νέο ζευγάρι της πολιτικής σκηνήςΈχει διατελέσει σύμβουλος Δημόσιας Υγείας της Κυβέρνησης του Ιράν, ειδική συνεργάτης της αναπτυξιακής τράπεζας της Βραζιλίας, αλλά και του ΟΗΕ στην Ουγκάντα. Από το 2017 η Δόμνα Μιχαηλίδου είναι Σύμβουλος Μεταρρυθμίσεων του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.