Κρήτη ΝΔ

Η ατάκα της Ντόρας… που άναψε φωτιές!

Σε νέες δικαστικές "περιπέτειες" ο δραπέτης - τραγουδιστής

Η επίκληση του ονόματος του Κυριάκου έχει τη σημασία της!

Η συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στο Ράδιο Κρήτη έβγαλε τελικά είδηση, σε ό,τι αφορά το δήμο Ηρακλείου και το τι κάνει σχετικά με τις επιλογές του κόμματος.

Η ατάκα της «Η εντολή του Κυριάκου για όλη την Ελλάδα είναι μία “δεν επιλέγουμε, δεν παρεμβαίνουμε στους Δήμους”. Η ΝΔ δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο δήμαρχο» παίρνει σαφείς αποστάσεις από τα όσα είχε δηλώσει προ καιρού ο επικεφαλής του τομέα αυτοδιοίκησης του κόμματος κ. Χαρδαλιάς, πριν τελικά αναγκαστεί να τα μαζέψει.

Η επίκληση του ονόματος του Κυριάκου έχει τη σημασία της! Δεν το λεει τυχαία, για να το πει, στέλνει ενα σαφές μήνυμα σε όλους όσοι μιλούν εκ μέρους του προέδρου του κόμματος.

Η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ακόμα πως η ΝΔ φεύγει από τη λογική των χρισμάτων στους δήμους και αφήνει να αποφασίσουν οι πολίτες, οι οποίοι έχουν άποψη για την καθημερινότητά τους και μπορούν να αποφασίσουν.

Η κ. Μπακογιάννη, εξέφρασε επίσης τη στήριξή της στον υποψήφιο περιφερειάρχη Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, και είπε ότι ντρέπεται ως Κρητικιά, που η περιφέρεια Κρήτης είναι 10η σε απορροφητικότητα κονδυλίων.