Επικαιρότητα ΝΔ

Ο Καραμανλής μιλά πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια -Δείτε live

Ο Καραμανλής μιλά πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια -Δείτε live

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής «λύνει τη σιωπή του» μετά από δέκα χρόνια. Μιλά αυτή την ώρα σε εκδήλωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Η τελευταία φορά που είχε απευθύνει δημόσια ομιλία ο πρώην πρωθυπουργός ήταν το 2009. Από τότε, κάθε φορά πριν τις εκλογές προτιμούσε με γραπτή δήλωση ή μαγνητοσκοπημένη, να απευθύνει κάλεσμα στήριξης και να στείλει μήνυμα ενότητας. Μία δημόσια παρέμβαση επίσης είχε κάνει πριν το δημοψήφισμα του 2015. Τώρα ήρθε η ώρα ο Κώστας Καραμανλής να εμπλακεί πιο ενεργά στη μάχη των εκλογών όπου όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν άνετη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτή την ώρα απευθύνει την πρώτη του -μετά το 2009 – ομιλία σε κομματικό ακροατήριο, σε εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, στην οποία παρουσιάζονται τα ψηφοδέλτια της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο κ. Καραμανλής αναμένεται να περιοδεύσει τις επόμενες ημέρες στις περιφέρειες Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης μιλώντας με δημάρχους και πολίτες, θα επισκεφθεί την γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, την Πρώτη Σερρών ενώ αναμένεται να περιοδεύσει και στη Ροδόπη.

To Livemedia δίνει για ακόμη μία φορά το παρών στις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις. Δείτε ζωντανά τη δημόσια παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή μετά από 10 χρόνια, στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσίασης των ψηφοδελτίων Α κα Β Νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ στο Ιωάννης Βελλίδης#lmn #politics

Gepostet von ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ am Mittwoch, 26. Juni 2019