Ελλάδα

Νέα προθεσμία πήραν για να απολογηθούν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon

Πίπα Μίντλετον: Έκλεισε τα 40 της χρόνια η αδερφή της Κέιτ

Την Κυριακή (10.09.2023) θα απολογηθούν τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη την περασμένη Τρίτη.

Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 36χρονου στο Blue Horizon ζήτησαν και έλαβαν δεύτερη προθεσμία για την απολογία τους και έτσι αύριο στις 9.30 π.μ. θα βρεθούν ξανά στα δικαστήρια Πειραιά.

Σήμερα το πρωί, πέρασαν το κατώφλι των δικαστηρίων οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους, καθώς – σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr- ο υποπλοίαρχος νοσηλεύεται, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και πιθανότατα θα απολογηθεί στο νοσοκομείο.

Κατά την αποχώρηση τους, δέχθηκαν την κατακραυγή πολιτών που βρίσκονταν απ’ έξω και δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την οργή τους για την κτηνώδη πράξη των μελών του πληρώματος.

Υπενθυμίζουμε ότι σε βάρος του υπάρχου που έσπρωξε τον 36χρονο στη θάλασσα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο.

Σε βάρος των δύο άλλων μελών του πληρώματος, του αξιωματικού φυλακής και του λοστρόμου ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου κατηγορείται για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες αδίκημα επίσης που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Νέα προθεσμία πήραν για να απολογηθούν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon

Πρόκειται για βαρύτατες κατηγορίες, οι οποίες τιμωρούνται μέχρι και με ισόβια κάθειρξη.

ΠΗΓΗ newsit.gr