Ελλάδα Επικαιρότητα

Nobu: Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο κάνει επένδυση στη Σαντορίνη – Ανοίγει ξενοδοχείο την άνοιξη του 2022

Nobu: Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο κάνει επένδυση στη Σαντορίνη – Ανοίγει ξενοδοχείο την άνοιξη του 2022

«Άρωμα» από Χόλυγουντ έχει η νέα ξενοδοχειακή επένδυση που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη από τη Nobu Hospitality, την εταιρεία που ιδρύθηκε από το σεφ Nobu Matsuhisa, τον ηθοποιό Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Αμερικανό παραγωγό ταινιών Meier Teper.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο και εστιατόριο Nobu στην Ελλάδα και όπως οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες δημοσιοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει την άνοιξη του 2022.

Όσον αφορά τους όρους συνεργασίας, η Nobu Hospitality έχει συνάψει μακροπρόθεσμη συμφωνία με τη MonteRock International (MRI), έναν όμιλο με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους βασικούς κλάδους, όπως η φιλοξενία, τα τρόφιμα και τα ποτά.

Για την νέα επένδυση, ο Trevor Horwell, Διευθύνων Σύμβουλος της Nobu Hospitality, ανέφερε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ερχόμαστε στη Σαντορίνη και θα συνεργαστούμε με την τοπική κοινότητα σε αυτό το συναρπαστικό έργο. Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους προορισμούς στον κόσμο με τη σπάνια ομορφιά της, διάσημη για τη χαρακτηριστική κουζίνα, την αρχιτεκτονική με φόντο τους βράχους και τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα που φωτίζουν τη θάλασσα και τον ουρανό. Ανυπομονούμε να προσκαλέσουμε ντόπιους και διεθνείς ταξιδιώτες να ζήσουν τον τρόπο ζωής του Nobu σε αυτόν τον ιδιαίτερο προορισμό».

Από την πλευρά του ο Alfredo Longo, Διευθύνων Σύμβουλος της MonteRock International, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι για τη σταθερή συνεργασία που έχουμε με το Nobu όλα αυτά τα χρόνια, και τώρα είμαστε περισσότερο από χαρούμενοι που επεκτείνουμε μαζί στον κλάδο της φιλοξενίας. Σε αυτό το απίστευτο νησί της Σαντορίνης θα έχουμε ένα τέλειο σκηνικό, καλύπτοντας κάθε ανάγκη με τα υψηλότερα πρότυπα».

ΠΗΓΗ newsit.gr