Επικαιρότητα Κρήτη Παιδεία

Μήδεια: Κλείνουν όλα τα σχολεία και στο Ρέθυμνο

Κρούσμα σε μαθήτρια βάζει "λουκέτο" σε ακόμα ένα σχολικό τμήμα

Μετά τα Χανιά τη “σκυτάλη” παίρνει το Ρέθυμνο

Μετά την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Καλογερή, για κλειστά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας από σήμερα έως και την Τετάρτη, αντίστοιχη απόφαση ελήφθη από την Αντιπεριφέρειαρχη Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την απόφαση της κ. Λιονή αναστέλλεται η  δια ζώσης λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών μονάδων Α’/ θμιας και Β’/ θμιας Εκπαίδευσης στην Π.Ε.Ρ για αύριο και την Τετάρτη.

Το μέτρο αφορά νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσία αφού ως γνωστόν και με δεδομένο ότι ο νομός Ρεθύμνου είναι στο “κόκκινο”, η λειτουργία των λυκείων έχει ανασταλεί και τα μαθήματα γίνονται με τηλεκπαίδευση.

Ειδικότερα

Αναστέλλεται με Απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κ. Λιονή  η  δια ζώσης λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών μονάδων Α’/ θμιας και Β’/ θμιας Εκπαίδευσης στην Π.Ε.Ρ.

Από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι με Απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κας Μαρίας Λιονή, αναστέλλεται η  δια ζώσης λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών μονάδων Α’/ θμιας και Β’/ θμιας Εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης  για αύριο Τρίτη 16/2/21 και την Τετάρτη 17/2/2021.

Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή όλες οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, θα παραμείνουν κλειστές και τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.

Κλειστοί έως και την Τετάρτη θα παραμείνουν επίσης οι βρεφονηπιακοί σταθμοί των δήμων Χανίων, Κισσάμου, Αποκορώνου και Πλατανιά.

ΠΗΓΗ