Επικαιρότητα Παιδεία

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στην Ιστορία, τη Φυσική και την Οικονομία

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στην Ιστορία, τη Φυσική και την Οικονομία
Αναλυτικά οι απαντήσεις στα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Οικονομίας

Στα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Οικονομίας εξετάστηκαν οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Οι εξετάσεις ολοκληρώθηκαν ως προς το σκέλος των Γενικών Λυκείων, ενώ, από τις 29 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων.

Δείτε αναλυτικά τις απαντήσεις στο μάθημα της Φυσικής σε συνεργασία με το Νέο Φροντιστήριο

Δείτε αναλυτικά της απαντήσεις στο μάθημα της Ιστορίας σε συνεργασία με το Νέο Φροντιστήριο

Δείτε τις απαντήσεις στο μάθημα της Οικονομίας σε συνεργασία με το Νέο Φροντιστήριο

Μέχρι το τέλος των Πανελλαδικών Εξετάσεων, το ethnos.gr θα δημοσιεύει τις απαντήσεις των θεμάτων των σε συνεργασία με το «Νέο Φροντιστήριο» και την ομάδα των καθηγητών του.

Νέο Φροντιστήριο: 53 χρόνια επιτυχίες

Ο όμιλος Νέο Φροντιστήριο, ιδρύθηκε το 1968 & σήμερα  αριθμεί πάνω από 80 εκπαιδευτικά κέντρα με 600 καθηγητές, 100 συνεργάτες διευθυντές σπουδών κάθε ειδικότητας, πλήρη σειρά εκδόσεων και πλούσιο ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό. Η πλούσια ακαδημαϊκή του παράδοση διατηρείται αναλλοίωτη, αφού οι άνθρωποι του βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση αφουγκραζόμενοι τις νέες εξελίξεις & προκλήσεις της εποχής, κάτι που επιβεβαιώθηκε περίτρανα στην πρόσφατη περιπέτεια της πανδημίας.   Η  διαχρονική πρωτοκαθεδρία του οργανισμού στην προετοιμασία των μαθητών για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανεξαρτήτως του τρόπου εισαγωγής τους, καταδεικνύεται από τα αποτελέσματα, αφού κάθε χρόνο πάνω από 1200 μαθητές των φροντιστηρίων μας εισάγονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.