Ελλάδα

Παράνομος μετανάστης δίνει οδηγίες: «Έτσι θα περάσετε τα ελληνικά σύνορα & θα πάτε Θεσσαλονίκη» (βίντεο)

Πειρατεία στο Τόγκο: Σιωπή από τους πειρατές – Αγωνία για τον Έλληνα όμηρο

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο έχει αναρτήσει αλλοδαπός παράνομος μετανάστης στο Facebook στο οποίο εξηγεί πως πρώτα εισήλθε παράνομα στήν Ελλάδα από την Τουρκία, στη συνέχεια μπαίνει «φιλοξενείται» σε «δομές φιλοξενίας» στην Θεσσαλονίκη, και μετά δείχνει και στους άλλους από την χώρα του πώς να εισέλθουν και αυτοί παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία για να ζήσουν και αυτοί «το ελληνικό όνειρο».

Αυτό που γίνεται αντιληπτό πλέον από το βίντεο αυτό είναι πως η αθρόα εισβολή αλλοδαπών στην χώρα γίνεται οργανωμένα και με σχέδιο. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο αναγκαστικός εποικισμός και η «αντικατάσταση» του ελληνικού γηγενούς πληθυσμού αλλά και ότι πλέον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην επιχειρησιακή λειτουργία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αφού επί της ουσίας τα ελληνικά στρατόπεδα έχουν «περικυκλωθεί» από χιλιάδες αλλοδαπούς αγνώστων στοιχείων και οι δρόμοι μέσα από τους οποίους μετακινούνται τα στελέχη έχουν καταληφθεί.

Δείτε το Βίντεο:

Από την Τουρκία στην Ελλάδα, και μετά κάνει βίντεο με χάρτες για να έρθουν περισσότεροι

Πρώτα εισήλθε παράνομα στήν Ελλάδα από την Τουρκία, στη συνέχεια μπαίνει σε ένα Χοτ Σπότ στη Θεσσαλονίκη, και μετά κάνει βίντεο που δείχνει στους άλλους πίσω στήν χώρα τού πώς να εισέλθουν και άλλοι παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία. Δήτε το Βίντεο μέχρι το τέλος.Ο τίτλος του βίντεο από το YouTube με τους χάρτες είναι "Ο δρόμος από την Τουρκία στην Ελλάδα είναι ένα παράθυρο χωρίς στρατιωτικό προσωπικό" στα Αραβικά.Μπες στην ομάδα μάς – https://www.facebook.com/groups/EllinikaSnapsGroup/

Gepostet von Ellinika Snaps am Montag, 18. November 2019