Ελλάδα

Πάτρα: 50χρονος έκλεισε ραντεβού με 12χρονη αλλά τον περίμενε ο πατέρας της

Πάτρα: 50χρονος έκλεισε ραντεβού με 12χρονη αλλά τον περίμενε ο πατέρας της

Έναν 50χρονο που παρενοχλούσε την κόρη του μέσω των social media κατάφερε να παγιδεύσει ένας 42χρονος στην Πάτρα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες στο σπίτι της οικογένειας, όταν οι γονείς κατάλαβαν πως η 12χρονη κόρη τους ασχολείται παραπάνω από όσο θα έπρεπε με το Instagram.

Λίγα μέτρα από το σπίτι τους, ο 50χρονος πιστεύει ότι συνομιλεί με την ανήλικη και συνεχίζει. «Θα σε πάω βόλτα με τη μηχανή, τι όμορφη που είσαι και άλλα αισχρά». Τα μηνύματα όπως λέει ο πατέρας της 12χρονης, είναι αισχρά και αρρωστημένα.

«Βάζω το παιδί να κάθεται σε ένα παγκάκι, ήρθε αυτός με τη μηχανή όμορφα και ωραία και της κάνει ψηστήρι για να την πάρει, βγαίνω και καταλαβαίνετε τι έγινε» τονίζει.

Πίσω από τη σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του, κρυβόταν ένας παλιός γείτονας. Ένας 50χρονος που είναι παντρεμένος και είναι και ο ίδιος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, μόλις 6 ετών.

«Τον ήξερα φατσικά, με τον κουμπάρο μου πηγαίναμε μαζί σχολείο, έχουμε 30 – 40 κοινούς φίλους. Η απόσταση στα σπίτια μας πρέπει να είναι 400 μέτρα» ανέφερε.

Μετά τη σύλληψη, ο 50χρονος δήλωσε μετανιωμένος. Τα δύο κινητά του τηλέφωνα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας», ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου.

Ο 50χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε, θα απολογηθεί αύριο, με τον πατέρα της ανήλικης να ζητάει την παραδειγματική του τιμωρία, που θα είναι όπως λέει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους βάζουν στόχαστρο ανήλικα παιδιά.