Ελλάδα

Πάτρα: Επιπλοκή στην υγεία της 19χρονης φοιτήτριας που είχε χτυπηθεί από μηνιγγίτιδα

Νέα περιπέτεια για την 19χρονη φοιτήτρια, πάνω που έδειχνε να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο από την μηνιγγίτιδα. Οι γιατροί αποφάσισαν να μεταφερθεί από την Πάτρα, σε νοσοκομείο της Αθήνας…

Αγωνία για την 19χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα, που βρέθηκε να δίνει μάχη με τη μηνιγγίτιδα. Ενώ η κατάστασή της παρουσίαζε βελτίωση, ξαφνικά επιδεινώθηκε, με τους γιατρούς να συσκέπτονται και τελικά να αποφασίζουν να διακομιστεί στο ΚΑΤ της Αθήνας. Στο πλευρό της κοπέλας βρίσκονται διαρκώς οι δικοί της άνθρωποι. Ο Γολγοθάς της, είχε ξεκινήσει στα τέλη του περασμένου μήνα, όταν είχε καταρρεύσει μέσα στο μαθηματικό τμήμα κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 παρότι η νεαρή κοπέλα είχε διαφύγει τον κίνδυνο και είχε μεταφερθεί σε παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ρίου, τις τελευταίες ημέρες εμφάνισε προβλήματα στα πόδια, με αποτέλεσμα οι θεράποντες γιατροί να αποφασίσουν την μεταφορά της, στο ΚΑΤ, στην Αθήνα.

Θυμίζουμε πως η φοιτήτρια είχε καταρρεύσει μέσα στο μαθηματικό τμήμα κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης και αμέσως είχε μεταφερθεί στο ΠΓΝΠ , όπου είχε εισαχθεί διασωληνωμένη στην ΜΕΘ. Ηταν το δεύτερο από τα τρία κρούσματα μεταξύ φοιτητών το τελευταίο διάστημα.

Στο μεταξύ σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένη παραμένει στην ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου η 42χρονη που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα και μεταφέρθηκε στην Πάτρα από το νοσοκομείο Πύργου.

Η γυναίκα, μητέρα δύο μικρών παιδιών, που εργάζεται σε συσκευαστήριο στο Χάβαρι του Δήμου Ήλιαδας, στην Ηλεία είχε μεταβεί με πόνους στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, αλλά η αρχική διάγνωση δεν έδειξε πρόβλημα και πήρε εξιτήριο. Ωστόσο επέστρεψε μερικές ώρες αργότερα και αμέσως μεταφέρθηκε στον Πϋργο και από εκεί στην Πάτρα.

Να σημειωθεί πως οι υγειονομικές υπηρεσίες τέθηκαν σε συναγερμό και ενημερώθηκαν οι 27 εργαζόμενοι στο συσκευαστήριο και οι οικογενειές τους προκειμένου να λάβουν χημειοπροφύλαξη.

ΠΗΓΗ newsit.gr