Ελλάδα

Πάτρα – Κορονοϊός: Τον έκαναν καλά αλλά μόλις βγήκε από την εντατική τους άρχισε στις μηνύσεις

Σάμος: Αναβλήθηκαν για 4 ημέρες οι εμβολιασμοί! Δεν υπήρχε προθυμία

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στην Πάτρα. Ασθενής που νόσησε βρέθηκε να χαροπαλεύει και μπήκε στην εντατική. Οι γιατροί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τα κατάφεραν. Όταν όμως ο ασθενής συνήλθε άρχισε τις μηνύσεις…

Μήνυση σχεδόν σε όλο το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου που ασχολήθηκε με τη νοσηλεία του κατέθεσε ασθενής με κορονοϊό, ο οποίος τελικά σώθηκε μετά από μεγάλη μάχη που έδωσαν οι γιατροί.

Σύμφωνα με το tempo24, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, μήνυσε τους γιατρούς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την περίπτωσή του. Μάλιστα κατηγορεί το προσωπικό του νοσηλευτικού Ιδρύματος επειδή οι γιατροί του έκαναν τραχειοτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα αφ’ ότου προσβλήθηκε από κορονοϊό και μάλιστα το ιατρικό προσωπικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει ακόμη και την απόφραξη την οποία υπέστη.

Μάλιστα η νοσηλεία του διήρκησε για αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ εισήχθη στην ΜΕΘ και διασωληνώθηκε.

Το γεγονός έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις ανάμεσα στο προσωπικό του Νοσοκομείου. Πληροφορίες αναφέρουν οτι επικρατεί οργή και μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Εμείς τον σώσαμε και αυτός μας μηνύει”.

Όλα αυτά την ώρα που ο αριθμός των θυμάτων νέων ανθρώπων αυξάνεται δραματικά στην Πάτρα. Το περασμένο Σάββατο (04-09-2021), μία νέα γυναίκα, μόλις 40 ετών, με καταγωγή από την Ουκρανία η οποία ζούσε στην Πάτρα έχασε τη μάχη. «Εφυγε τόσο νέα από Covid” λέει η Επίκουρος καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας Καρολίνα Ακινόσογλου.

«Αγωνιούμε. Με δάκρυα στα μάτια φεύγουμε από την κλινική. Φοβόμαστε κάθε μέρα για τα χειρότερα» τονίζει νοσηλεύτρια του Νοσοκομείο Ρίου. «Είναι κρίμα. Νέοι άνθρωποι. Και όλοι ανεμβολίαστοι.»