Ελλάδα

Πάτρα: Μητέρα τριών παιδιών προσπάθησε να αυτοκτονήσει γιατί απολύθηκε

Πολάκης: “Προς βοθροκάναλα και βοθροσάιτ – Εδώ είμαστε”!
Ο εργοδότης που την απέλυσε γιατί αρρώστησε ήταν παιδικός της φίλος

Μητέρα τριών παιδιών στην Πάτρα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, επειδή την απέλυσαν. Η συγκεκριμένη μητέρα, σύμφωνα με το patrastimes.gr, προσπάθησε να πέσει στο κενό από την ταράτσα του σπιτιού της, μόλις απολύθηκε.

Πριν από μερικές μέρες, η εταιρεία στην οποία εργαζόταν, την απέλυσε γιατί ζήτησε άδεια! Και τότε, εκείνη, αποφάσισε να δώσε τέλος στη ζωή της. Ευτυχώς, οι κόρες της αλλά και συνδικαλιστές που ενημερώθηκαν για την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση, κατάφεραν να την αποτρέψουν σχεδόν την τελευταία στιγμή.

Επί δέκα χρόνια, η 50χρονη μητέρα εργαζόταν σε μεγάλη επιχείρηση της Πάτρας. Δεν έπαιρνε άδειες, δεν έπαιρνε ρεπό. Πρόσφατα, όμως, ένιωσε εξάντληση και αποφάσισε να πάει σε γιατρό. Της δόθηκε επείγουσα 15ημερη αναρρωτική άδεια, προκειμένου να ξεκουραστεί, αφού ο οργανισμός της είχε χτυπήσει «κόκκινο». Δεν μπορούσε να φανταστεί πως το αίτημα για άδεια θα ήταν η αιτία για την απόλυσή της.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο σοκαριστικά από την αποκάλυψη πως ο εργοδότης που την απέλυσε γιατί αρρώστησε ήταν παιδικός της φίλος! Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, την 50χρονη γυναίκα έχουν υπό την επίβλεψή τους τα στελέχη του Εργατικού Κέντρου.