Ελλάδα

Πάτρα: Οι σκοτεινές κινήσεις νονών της νύχτας – Καταγγελίες επιχειρηματιών που ετοιμάζονται να ανοίξουν

Πάτρα: Οι σκοτεινές κινήσεις νονών της νύχτας – Καταγγελίες επιχειρηματιών που ετοιμάζονται να ανοίξουν

Έτοιμες να δράσουν προσφέρτοντας “υπηρεσίες” σε καλοκαιρινά κυρίως νυχτερινά καταστήματα ενόψει της επανεκκίνησης της λειτουργίας τους, είναι ομάδες “μπράβων” της Πάτρας…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24, άνδρες οι οποίοι φέρονται στην πλειοψηφία τους να εκπροσωπούν την παλιά “φουρνιά” προστατών της νύχτας, έχουν ήδη “απλωθεί” στις περιοχές των Βραχνεΐκων και του Ρίου, προσφέροντας προστασία σε καταστήματα διασκέδασης τα οποία ναι μεν θα λειτουργούν σε αυτή τη φάση μέχρι τις 23.00 τη νύχτα, αλλά προβλέπεται να συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό θαμώνων στη διάρκεια της λειτουργίας τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ζητούν χρηματικά ποσά προκειμένου να αναλάβουν την φύλαξη και προστασία των καταστημάτων, με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για την ομαλή επανεκκίνηση της διασκέδασης, όσο και για την συνέχεια τις λειτουργίας τους κάτω από κανονικές συνθήκες ωραρίου.

Οι ομάδες των “προστατών” φέρονται επίσης να έχουν χωρίσει τις περιοχές δράσης όπου διαπιστώνεται έντονη κινητικότητα ενόψει της επαναλειτουργίας των καταστημάτων διασκέδασης και αναψυχής, ενώ είναι άγνωστο ακόμη αν λειτουργούν σε συνεργασία μεταξύ τους, ή αν στην πορεία θα προκύψουν αντιπαλότητες με απρόβλεπτες συνέπειες.

Για την δράση τους είναι ήδη ενήμερη η Αστυνομία και έχει εκπονηθεί σχέδιο προκειμένου να αποτραπεί η δράση τους. Μάλιστα οι πληροφορίες που έχουν φθάσει ήδη στις αρμόδιες Υπηρεσίες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ακόμη και ονοματεπώνυμα ανθρώπων της νύχτας που φιλοδοξούν να παίξουν ρόλο το επόμενο χρονικό διάστημα.