Ελλάδα

Πάτρα: Όταν η Πισπιρίγκου αναζητούσε ευθύνες στον Θεό για τους θανάτους των παιδιών της

Πάτρα: Όταν η Πισπιρίγκου αναζητούσε ευθύνες στον Θεό για τους θανάτους των παιδιών της

«Αντί για κουλουράκια και τούρτες, φτιάχνουμε κόλλυβα» έλεγε σε ανάρτησή της – Και η μαρτυρία που λέει ότι η Πισπιρίγκου απαγόρευε στον Δασκαλάκη να επισκεφθεί στο νοσοκομείο την Τζωρτζίνα
Οι εντάσεις στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στην Πάτρα ήταν πολλές.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε ευθύνες από τον Θεό για τους θανάτους των παιδιών της.

Μία ακόμη μαρτυρία για τον Μάνο Δασκαλάκη, τον οποίο δεν άφηνε η Ρούλα να επισκεφτεί την Τζωρτζίνα.

Στις παραπάνω αποκαλύψεις προχώρησε ο ΑΝΤ1.

Οι εντάσεις στο σπίτι
Για διαρκείς εντάσεις στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου κάνουν λόγο άνθρωποι που ήξεραν καλά το ζευγάρι και ζούσαν κοντά στην περιοχή. Μία γειτόνισσα της μητέρας της Ρούλας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», και ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «σαν παιδί η Ρούλα ήταν πολύ ατίθασο» και πως από το σπίτι της οικογένειας, στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα ακούγονταν φασαρίες και βωμολοχίες. Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης μάλωναν συχνά και όπως τονίζει η γειτόνισσα «ένας από τους δύο προκαλούσε. Ο Μάνος προκαλούσε; Η Ρούλα; Εμείς πάντως ακούγαμε φωνές».

Η ανάρτηση της Ρούλας για την Ίριδα
Στην εκπομπή παρουσιάστηκε και μια ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την μικρή Ίριδα, τα αίτια θανάτου της οποίας διερευνώνται.

Σε αυτήν την ανάρτηση, στις 30 Μαρτίου 2021, μόλις 9 ημέρες από την ημέρα που το λίγων μηνών μωρό έφυγε από την ζωή, η Ρούλα Πισπιρίγκου γράφει, μεταξύ άλλων, «ποιος Θεός και ποια θρησκεία τιμωρεί έτσι γονείς; Αντί για κουλουράκια και τούρτες, φτιάχνουμε κόλλυβα. Πόση δύναμη υπάρχει σε έναν άνθρωπο να μπορεί να περπατάει και να κάνει τον καραγκιόζη για το άλλο του παιδί για να μην καταδικαστεί κι αυτό στη μόνιμη θλίψη που υπάρχει πλέον».

Ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη κατηγορεί την Ρούλα ότι «έβαζε λόγια» στην Τζωρτζίνα
Ακόμη, στην εκπομπή μίλησε φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, λέγοντας πως ο πατέρας της άτυχης Τζωρτζίνας δεν είχε επαφές μαζί της τις τελευταίες εβδομάδες, πριν το κορίτσι υποστεί την ανακοπή που της προκάλεσε την αναπηρία.

Αυτό διότι, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, μετά από έναν μεγάλο τσακωμό και την φυγή του Μάνου Δασκαλάκη από το σπίτι, η Ρούλα Πισπιρίγκου «έβαζε λόγια» στην Τζωρτζίνα, ώστε να μην μιλάει με τον Μάνο, θέλοντας να τον «ψήσει».

Συνέχισε λέγοντας πως «από τον θάνατο της Ίριδας μέχρι την ανακοπή της Τζωρτζίνας, αυτές τις 15-20 ημέρες, είναι ζήτημα ο Μάνος να είδε λίγα λεπτά το παιδί. Το παιδί μπήκε στο Καραμανδάνειο με την εγκεφαλοπάθεια. Η Ρούλα δεν τον άφηνε να δει το παιδί και ίσως ο Μάνος ποτέ δεν κατάφερε να της εξηγήσει».

ΠΗΓΗ in.gr