Ελλάδα

Πάτρα: Συνελήφθησαν τρεις για το ξέφρενο κορονοπάρτι – 3.000 ευρώ πρόστιμο στον καθένα

Πάτρα: Συνελήφθησαν τρεις για το ξέφρενο κορονοπάρτι – 3.000 ευρώ πρόστιμο στον καθένα

Συνελήφθησαν στην Πάτρα τα τρία άτομα που είχαν προσαχθεί νωρίτερα ως διοργανωτές του περιβόητου κορονοπάρτι του Σαββάτου (06.03.2021). Στον κάθε ένα επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Και οι τρεις κρατούνται (ανάμεσά τους και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού) στην Πάτρα στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, αναφέρει το Tempo24.news. Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το σπίτι που διεξαγόταν το κορονοπάρτι και μετά από σχεδιασμένη επιχείρηση και συλλογή στοιχείων μεταξύ των οποίων και μπουκάλια από αλκοόλ που βρέθηκαν στην περιοχή, τους συνέλαβαν στα πλαίσια του Αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον όλο σχεδιασμό της είχε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ταξίαρχος, Γιάννης Κυριακόπουλος σε συνεργασία με τους Διοικητές της Άμεσης Δράσης και του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, στο κορονοπάρτι συμμετείχαν περίπου 45 άτομα (!), ενώ οι τρεις συλληφθέντες είναι πατέρας, γιος και ακόμη ένα άτομο.

Τα βίντεο – που οι ίδιοι οι συμμετέχοντες ανέβασαν στα social media – είναι αποκαλυπτικά όλων όσων έλαβαν χώρα το περασμένο Σαββατόβραδο (06.03.2021).

Νεαροί στοιβαγμένοι στην κυριολεξία ο ένας πάνω στον άλλον, διασκέδαζαν με τη μουσική στη διαπασών, το αλκοόλ έρεε άφθονο και φυσικά χωρίς οποιοδήποτε μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό.

Και όλα αυτά στην Πάτρα και στην «κατακόκκινη» Αχαΐα, των περισσότερων από 600 κρουσμάτων Covid19 τις τελευταίες εβδομάδες.