Ελλάδα

Πλειστηριασμοί: Ένταση και μικροεπεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας

Σκηνές από ταινία δράσης στην Πέτρου Ράλλη: Μπούκαραν με αυτοκίνητο σε κατάστημα με ηλεκτρικά είδη! (Βίντεο)

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η οικογένεια της οποίας το σπίτι βγαίνει σε πλειστηριασμό σημαδεύτηκε από μια σειρά τραγικών γεγονότων. Το μαγαζί και το σπίτι τους καταστράφηκε από πυρκαγιά, ενώ έχασαν και τον πατέρα τους στην φωτιά αυτή. Όπως λένε οι ίδιοι παρότι τους είχαν διαβεβαιώσει ότι θα γινόταν ότι ήταν δυνατόν σήμερα το σπίτι τους βγαίνει σε πλειστηριασμό. Η κόρη της οικογένειας που ζουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι με δάκρυα στα μάτια περίμενε μήπως γίνει η αναστολή του πλειστηριασμού.Πλειστηριασμοί: Ένταση και μικροεπεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας

Από νωρίς μέλη του ΠΑΜΕ βρέθηκαν έξω από το συμβολαιογραφείο για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια και κάποια στιγμή προκλήθηκε ένταση και οι συγκεντρωμένοι συνεπλάκησαν με τους αστυνομικούς.

Πλειστηριασμοί: Ένταση και μικροεπεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της ΑθήναςΠλειστηριασμοί: Ένταση και μικροεπεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της ΑθήναςΠλειστηριασμοί: Ένταση και μικροεπεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της ΑθήναςΌπως ανέφερε το ΠΑΜΕ πρόκειται για «απόπειρα πλειστηριασμού σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα, πρώτης κατοικίας μιας οικογένειας από τον Μαραθώνα που καταστράφηκε από πυρκαγιά το μαγαζί από το οποίο είχε εισόδημα. Στην πυρκαγιά «έχασε» την ζωή του ο πατέρας της οικογένειας. Τα χρέη τους έπνιξαν και πριν λίγο καιρό προσπάθησαν να κάνουν ρύθμιση. Η τράπεζα τους ενημέρωσε ότι το σπίτι βγαίνει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη».

«Δεν είναι η μόνη περίπτωση, οι καταγγελίες για κατασχέσεις έρχονται βροχή. Καλούμε τον λαό να εκφράσει την έμπρακτη αλληλεγγύη του με την προστασία της λαϊκής περιουσίας από τα κοράκια που τους έχει ανοίξει η όρεξη να αρπάξουν τον ιδρώτα και τον μόχθο για ένα κεραμίδι. Θέλουν να ξεσπιτώσουν χιλιάδες λαϊκές οικογένειες. Να μην το επιτρέψουμε».