Πολιτική

Δημήτρης Τζανακόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου «σκοτώθηκαν» στον αέρα του ΣΚΑΪ – «Θα σας πονέσουμε κι άλλο»

Δημήτρης Τζανακόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου «σκοτώθηκαν» στον αέρα του ΣΚΑΪ – «Θα σας πονέσουμε κι άλλο»

Μεγάλος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Δημήτρη Οικονόμου στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο στον ΣΚΑΪ, και στο τραπέζι «έπεσε» το θέμα με τη νεκρή 5χρονη στον Έβρο το καλοκαίρι, υπόθεση η οποία αναφέρεται πλέον ως σκηνοθετημένη.

Σχετικά με το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει συγγνώμη για το ότι υιοθέτησε τότε τους ισχυρισμούς πως πέθανε ένα παιδί με υπαιτιότητα της Ελλάδας, ανέφερε πως «συγγνώμη θα πουν φασίστες όπως ο κ. Πλεύρης που έβγαιναν στα κανάλα και έλεγαν να τους πνίγουμε. Που θα μας πει να ζητήσουμε συγγνώμη. Να ζητήσουν αυτοί συγγνώμη».

Ο Θάνος Πλεύρης που ήταν στο πάνελ επέμεινε να ρωτά εάν έκανε λάθος ο ΣΥΡΙΖΑ τότε ή όχι. Σε εκείνο το σημείο στράφηκε κατά του Δημήτρη Οικονόμου λέγοντας «εσύ είστε συνήγορός του;», με το δημοσιογράφο να τον ρωτά σχετικά με τα όσα έχει καταθέσει η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα.

«Σας λέμε να ζητήσετε συγγνώμη για το κοριτσάκι δεν απαντάτε, σας λέμε για τον Καλογρίτσα, δεν απαντάτε», για να πάρει απάντηση από τον Τζανακόπουλο πως «είστε συνήγοροι του κ. Πλεύρη και της Νέας Δημοκρατίας», ενώ ρώτησε και ευθέως τον Δημήτρη Οικονόμου για το αν στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία.

«Είστε κατώτερος του ρόλου σας. Τι να σας πω, λυπάμαι γιατί είστε δημόσιο πρόσωπο. Όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μοιράζει πιστοποιητικά; Αλλά όταν έχετε μάθει να στήνετε ΣΥΡΙΖΑ channel, τα ανεξάρτητα κανάλια δε σας αρέρουν. Σας πόνεσε o ΣΚΑΙ, και θα σας πονέσει κι άλλο.  Θα πονέσετε πολύ από την ενημέρωση».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μέσα σε όλα αυτά ανταπέδιδε λέγοντας πως «εμείς θα συνεχίσουμε να σας πονάμε» και τον Θάνο Πλεύρη να λέει πως ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ζητά πιστοποιητικό φρονημάτων.