Πολιτική

Εκλογές 2023: Διασταύρωσαν τα ξίφη τους Μπακογιάννη και Παππάς

Εκλογές 2023: Διασταύρωσαν τα ξίφη τους Μπακογιάννη και Παππάς

«Μπορώ να σας απαριθμήσω στελέχη της ΝΔ που, αν δαγκώσουν την γλώσσα τους, θα πάθουν δηλητηρίαση» ανέφερε ο Νίκος Παππάς.
Με τις εκλογές να ανήκουν πλέον στην πολιτική ιστορία, τα κόμματα είναι έτοιμα για την επόμενη εκλογική μάχη. Από ότι φαίνεται δε, η πόλωση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υποχωρήσει, ιδιαίτερα αν κρίνει κανείς το νέο επεισόδιο μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Νίκου Παππά.

Οι δύο πολιτικοί ήταν καλεσμένοι στην «Μεγάλη Εικόνα» με την Νίκη Λυμπεράκη στο Mega το βράδυ της Δευτέρας. Η συζήτηση άρχισε να ζεσταίνεται όταν η κουβέντα γύρισε στην επόμενη μέρα μετά τις εκλογές με την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και την συντριπτική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας.

Τι ειπώθηκε μεταξύ Παππά και Μπακογιάννη
«Είμαι πολύ μετρημένος όταν χρησιμοποιώ εκφράσεις για το κόμμα μου και για τους πολιτικούς αντιπάλους. Όταν θέλουμε την τοξικότητα να την πολεμήσουμε, θα κοιτάμε και τον οίκο μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί επανέρχεστε (σ.σ. στον Πολάκη); Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εκπέμπουν δηλητήριο. Εάν η τοξικότητα, όπως εσείς την χαρακτηρίζετε, μπορώ να σας απαριθμήσω στελέχη της ΝΔ που, αν πραγματικά δαγκώσουν την γλώσσα τους, θα πάθουν δηλητηρίαση» ανέφερε ο Νίκος Παππάς.

«Εμάς δεν μας απασχολεί καθόλου. Έκανα μια ανάλυση λέγοντας ότι η κοινωνία έχει αλλάξει, ζητά σταθερότητα, απεχθάνεται την τοξικότητα και τους σκυλοκαβγάδες και τις συμπεριφορές που δεν συνάδουν με τον πολιτικό πολιτισμό που η ίδια η κοινωνία έχει. Θεωρώ ότι εσείς χάσατε από αυτό… Δεν κάνετε τίποτα άλλο από το να χτυπάτε συνεχώς τον Άδωνι Γεωργιάδη. Όταν συγκρίνετε τα ασύγκριτα, καλό είναι να είμαστε μαζεμένοι. Εγώ δεν ήρθα να σας πω τον τρόπο που θα κερδίσετε αλλά εύχομαι να χάσετε» σημείωσε από την μεριά της η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΠΗΓΗ in.gr