Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Τα γυρνάει» η Έλενα Ακρίτα και στηρίζει Στέφανο Κασσελάκη

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Τα γυρνάει» η Έλενα Ακρίτα και στηρίζει Στέφανο Κασσελάκη

 

Με μία ανακοίνωση – με αιχμές κατά της Έφης Αχτσιόγλου – η Έλενα Ακρίτα δηλώνει τώρα τη στήριξή της στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Σημειώνεται πως η Έλενα Ακρίτα από την πρώτη στιγμή είχε ταχθεί στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου, ωστόσο μετά τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών της περασμένης Κυριακής (17.9.2023) και τις μετέπειτα δηλώσεις της κ. Αχτσιόγλου περί «θολού αποτελέσματος», η Έλενα Ακρίτα άλλαξε γνώμη και τάσσεται υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε νέα ανάρτησή της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα τονίζει πως αποσύρει την στήριξή της στην Έφη Αχτσιόγλου και στις εκλογές της Κυριακής θα ψηφίσει τον Στέφανο Κασσελάκη «με καθαρό μυαλό και με το χέρι στην καρδιά».

Στην ανάρτηση αναφέρει πως μετά οι δηλώσεις της Έφης Αχτσιόγλου «επαναδρομολογούν την πορεία μου» και συνεχίζει λέγοντας πως «μόνον οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή».

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Δήλωση στήριξης στον Στέφανο Κασσελάκη.

Στις 17 Ιουλίου με άρθρο μου στο @news247 δήλωσα πως στις εσωκομματικές εκλογές θα στηρίξω την Εφη Αχτσιόγλου, απαριθμώντας τους λόγους που καθόρισαν την επιλογή μου.

Όμως η προεκλογική περίοδος με αποκορύφωμα της δηλώσεις της υποψήφιας Προέδρου την βραδιά της πρώτης Κυριακής, επαναδρομολογούν την πορεία μου. Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το «θολό» αποτέλεμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων με προβλημάτισαν ιδιαίτερα.

Σέβομαι την πλειοψηφία και θεωρώ ότι πρέπει να ακούμε προσεχτικά αυτό που προσπαθεί να μάς πει, χωρίς να την ακυρώνουμε επειδή απλά δεν μάς αρέσουν τα νούμερα.

Λίγο αργότερα, ο Στεφανος Κασσελάκης αντί να σχολιάσει επικριτικά τους συνυποψήφιους του, επέλεξε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στη Λιβύη – κάτι που πιστώνεται θετικά στην προεκλογική του πορεία.

Μόνον οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή και δεν την επαναξιολογούν όταν τα δεδομένα αλλάζουν.
Επί προσωπικού, δεν έχω πολιτικές βλέψεις, δεύτερες σκέψεις και υστεροβουλίες. Δεν μπήκα στην Πολιτική για να κάνω καριέρα, αλλά για να προσφέρω ό,τι μπορώ στον πολύπαθο τομέα των Ανθρωπινων Δικαιωμάτων.

Με καθαρό μυαλό και με το χέρι στην καρδιά στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη και συντάσσομαι στο πλευρό του!

Έλενα Ακρίτα»

ΠΗΓΗ newsit.gr