Ελλάδα Πολιτική

Καρκατσούλης για τη «βροχή» τροπολογιών: Εκεί κρύβονται τα ρουσφέτια

Καρκατσούλης για τη «βροχή» τροπολογιών: Εκεί κρύβονται τα ρουσφέτια

Επανέρχεται μέσω των social media, σχολιάζοντας: «Η νομοθέτηση της διετίας:ένα συνονθύλευμα από πελατειακές διευθετήσεις.Τα πάντα “ρυθμίζονται” με τροπολογίες &αδιαφάνεια. #topotami #Grexit»

Μετά την «βροχή» τροπολογιών στη Βουλή την προηγούμενη Πέμπτη, οι αντιδράσεις συνεχίζονται από κάθε πλευρά.

Για το «τσουνάμι» των τροπολογιών είχε εμφανώς, εκφράσει τις αντιθέσεις του ο βουλευτής του Ποταμιού, Παναγιώτης Καρκατσούλης, ο οποίος είχε κάνει λόγο για νομοθετικό ευτελισμό της Βουλής.

Σήμερα, επανέρχεται μέσω των social media, σχολιάζοντας: «Η νομοθέτηση της διετίας:ένα συνονθύλευμα από πελατειακές διευθετήσεις.Τα πάντα “ρυθμίζονται” με τροπολογίες &αδιαφάνεια. #topotami #Grexit»

Μάλιστα, παραθέτει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, και έναν ακριβή πίνακα με τον αριθμό των τροπολογιών που έχουν περάσει από το 2015.

«56 νομοσχέδια-501 υπουργικές τροπολογίες- Από τον Σεπτέμβρη 2015 έχουν εισάγει 56 νομοσχέδια και 88 κυρώσεις διεθνών συμφωνιών. Στο ίδιο διάστημα έχουν κατατεθεί 501 υπουργικές τροπολογίες και 607 βουλευτικές τροπολογίες. Στις τροπολογίες κρύβονται τα ρουσφέτια», αναφέρεται στον πίνακα.

Δείτε ολόκληρο το tweet του βουλευτή του Ποταμιού

Καρκατσούλης για τη «βροχή» τροπολογιών: Εκεί κρύβονται τα ρουσφέτια

 

 

 

www.1069.gr