Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Σε λίγο ο Μητσοτάκης θα μας πει ότι βάλαμε την ΕΥΠ να παρακολουθεί Ανδρουλάκη

Ο Ν. Ανδρουλάκης έχει νωπή εντολή από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για αυτόνομη πορεία, απαντά η Χαριλάου Τρικούπη σχολιάζοντας τη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ
Αφωνία για τον Αλέξη Τσίπρα και συνεχείς επιθέσεις στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ καταλογίζει η Χαριλάου Τρικούπη στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Νωπή εντολή για αυτόνομη πορεία
Μάλιστα με δηκτικό τρόπο το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σχολίασε ότι «σε λίγο θα μας πει ότι εμείς βάλαμε την ΕΥΠ να μας παρακολουθεί και ζητήσαμε την απόπειρα παγίδευσης με το Predator».

Απαντώντας στις βολές του πρωθυπουργού ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει επιλέξει τη ρήξη με τη ΝΔ και συγκλίνει με τον Αλέξη Τσίπρα, το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει νωπή εντολή από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για αυτόνομη πορεία.

Αφωνία για Τσίπρα
Αναλυτικά το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Στην τρίωρη συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού καταδείχθηκε από την αφωνία του για τον κ. Τσίπρα και τις συνεχείς επιθέσεις του στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ποιος είναι ο στρατηγικός του αντίπαλος.

Σωσίβιο
»Προσπαθεί να βρει σωσίβιο σε σενάρια συνωμοσιολογίας για να δραπετεύσει από τη αλήθεια. Σε λίγο θα μας πει ότι εμείς βάλαμε την ΕΥΠ να μας παρακολουθεί και ζητήσαμε την απόπειρα παγίδευσης με το Predator.

»Η κυβέρνηση της ΝΔ και η προηγούμενη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκπροσωπούν πρακτικές του χθες και δύο μοντέλα διακυβέρνησης, που διαπνέονται από καθεστωτισμό και συσσώρευσαν στους πολίτες περισσότερα προβλήματα από όσα υποσχέθηκαν να λύσουν.

»Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει νωπή ισχυρή εντολή απο τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για αυτόνομη πρωταγωνιστική πορεία.

Δίνει τροφή στην τοξικότητα
»Ως προς τη θεσμική εκτροπή στην οποία πρωταγωνίστησε ο ίδιος και ο ανιψιός του, εφόσον υπάρχει κατά τα λεγόμενα του “τεκμηριωμένη” παρακολούθηση, ας τηρήσει το νόμο που του δίνει τη δυνατότητα ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ να άρει το απόρρητο για τους υφισταμένους του, ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός στο προσκήνιο και νόμιμα την αλήθεια.

»Σε άλλη περίπτωση θα είναι αυτός που επιλέγει τους ψιθύρους, δίνοντας τροφή στην τοξικότητα».

ΠΗΓΗ in.gr