Πολιτική

Στέφανος Τζουμάκας: «Ο Τσίπρας έκανε λάθος που αποχώρησε»

Στέφανος Τζουμάκας: «Ο Τσίπρας έκανε λάθος που αποχώρησε»

Σε συνέντευξη του, ο Στέφανος Τζουμάκας σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποχωρήσεις αρκετών στελεχών. «Δεν χάλασε ο κόσμος που διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα έχουν διαλυθεί», τόνισε ενδεικτικά ο Στέφανος Τζουμάκας, μιλώντας για την αποχώρηση του ίδιου καθώς και άλλων στελεχών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στο ΣΚΑΪ, Ο κ. Τζουμάκας, ανέφερε ότι ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί κρατήσει τα ηνία της χώρας τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «πρέπει να κλείσει».

Πρόσθεσε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι ένας κοινωνικός πολιτικός οργανισμός που έχει παρακμάσει. Δεν έχει ηγεσία να οδηγήσει τη χώρα και έκανε λάθος ο Αλέξης Τσίπρας που αποχώρησε και τον καλώ να επανεξετάσει τη θέση του».

Ο Στέφανος Τζουμάκας απηύθυνε έκκληση προς τον Τσίπρα για να επιστρέψει

Τι έγραφε το κείμενο αποχώρησης του Τζουμάκα
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής, την προηγούμενη Κυριακή, ο Στέφανος Τζουμάκας έδωσε στην δημοσιότητα ένα κείμενο στο οποίο εξηγεί τους λόγους αποχώρησης του από το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τζουμάκας αναφέρει ότι: «Αποτελεί όνειδος για τη πολιτική και τη Δημοκρατία αυτό το ετερόκλητο συνονθύλευμα που οδηγείται σε μια Νέα Δεξιά και λεγόταν ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ».

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, είπε «Δεν συμφώνησα με την επιλογή του Α. Τσίπρα που αποχώρησε μετα την ήττα και κατά τη γνώμη μου πρέπει να επανεξετάσει τη θέση του. Προκάλεσε κρίση Ηγεσίας, κρίση πολιτικής και έδωσε τη δυνατότητα σε ορισμένους «φύλαρχους» να προωθήσουν διχαστικούς φανατισμούς που μου θύμισαν τις εποχές του αυριανισμού.»

ΠΗΓΗ in.gr