Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Καλοδεχούμενες οι πρόωρες εκλογές – Το πάρτι τελειώσε κ. Μητσοτάκη»

ΣΥΡΙΖΑ: «Καλοδεχούμενες οι πρόωρες εκλογές – Το πάρτι τελειώσε κ. Μητσοτάκη»

Ο πρωθυπουργός «παραδέχεται ότι πάει σε πρόωρες εκλογές επειδή πάλι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ» σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση
«Ο πρωθυπουργός που επί τρία χρόνια κυβερνούσε τη χώρα στοχοποιώντας για τις αποτυχίες του τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα στήνει ειδικά δικαστήρια σε βάρος των πολιτικών του αντιπάλων, σήμερα βγαίνει και ουσιαστικά παραδέχεται ότι πάει σε πρόωρες εκλογές επειδή πάλι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο capital όπου άφησε ορθάνοιχτο παράθυρο για πρόωρες εκλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο σχόλιό του προσθέτει ότι «ο κ. Μητσοτάκης όχι απλά υπήρξε μοιραίος πρωθυπουργός, έχοντας στην πλάτη του την τραγική διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας, αλλά και επειδή δεν είχε μία φορά την πολιτική εντιμότητα να σηκώσει με ειλικρίνεια μία ευθύνη».

Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι ο πρωθυπουργός «ακόμα και τώρα που αποδεικνύεται ότι σχεδιάζει πρόωρες εκλογές και είχε φλομώσει στο ψέμα τον κόσμο πως θα εξαντλήσει την τετραετία -για να ολοκληρώσει το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα- δεν βρίσκει το θάρρος να παραδεχθεί ότι προσφεύγει στις κάλπες γιατί απλά βρίσκεται σε κατάρρευση».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι είναι «καλοδεχούμενες οι εκλογές και ας άργησαν για να σωθεί η κοινωνία», τονίζοντας πως «αν νομίζει ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού προλαβαίνει να διασωθεί, πλέον είναι πολύ αργά». «Κύριε Μητσοτάκη το πάρτι τελείωσε», αναφέρει καταληκτικά.

ΠΗΓΗ in.gr