Ελλάδα Πολιτική

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Καμμένος αναζητούσε τον εγκέφαλο της διακίνησης

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Καμμένος αναζητούσε τον εγκέφαλο της διακίνησης

«Εμείς κάναμε εξεταστική για τα δάνεια. Αυτά θέλει να μάθει ο λαός» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοφύλακτος

Υπέρ της διερεύνησης όλων των υποθέσεων εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Θεοφύλακτος κατά τη συζήτηση της πρότασης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που έχει καταθέσει η ΝΔ για τη διερεύνηση των καταγγελλόμενων επαφών του κ. Πάνου Καμμένου με ισοβίτη για εμπόριο ναρκωτικών, για να προσθέσει ωστόσο στην συνέχεια πως σκάνδαλα είναι μόνο οι υποθέσεις που επιθυμεί να ερευνά η κυβέρνηση.

«Η εποχή της ομερτά έχει περάσει. Όλα στο φως. Αυτό υλοποιούμε. Όλα τα σκάνδαλα διερευνώνται. Ο κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του. Τα σκάνδαλα που εμείς ερευνούμε ήταν που πτώχευσαν την χώρα. Τι συμβαίνει σήμερα; Ομερτά. Περί αυτού πρόκειται. Σιωπή για την διακίνηση των 2,5 τόνων ηρωίνης. Ο κόσμος θέλει να ψάχνουμε την ουσία των σκανδάλων και εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ το κάνουμε, όχι η ΝΔ. Εμείς κάναμε εξεταστική για τα δάνεια. Αυτά θέλει να μάθει ο λαός» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοφύλακτος.

 Ο ίδιος σε άλλο σημείο υποστήριξε πως «Δεν πήγε ο κ. Καμμένος να πάρει κατάθεση. Βοήθησε στην αναζήτηση της αλήθειας. Η ΝΔ δεν θέλει να διερευνηθεί το τεράστιο σκάνδαλο της διακίνησης αλλά να γίνει εξεταστική γι’ αυτόν που ψάχνει τον εγκέφαλο της διακίνησης ναρκωτικών».
1069.gr