Ελλάδα

Πορνογραφία ανηλίκων: Στη φυλακή οδηγείται ο 62χρονος παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ

“Επιβίωσε” στη Μαγιόρκα ο Τσιτσιπάς

Εξακριβώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων ανηλίκων

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 62χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός ο οποίος είναι κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είχε εμφανιστεί σε εκπομπές περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο επιχείρησης των αστυνομικών αρχών μετά από καταγγελία μίας γυναίκας.

Η καταγγέλλουσα -σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας- υποστήριξε ότι συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν δικές της φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου, όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του

Ακολούθησε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη έρευνα, από την οποία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του συλληφθέντα στην παράνομη δραστηριότητα, ενώ παράλληλα εξακριβώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων ανηλίκων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοακουστικού υλικού, ερωτικού περιεχομένου του δράστη με τις ανωτέρω ανήλικες, – 203- ψηφιακοί δίσκοι “ CD ”, -7- φορητοί σκληροί δίσκοι, -2- κάμερες, -5- κινητά τηλέφωνα, -3- φορητές μονάδες αποθήκευσης “ usb ” και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.