Ελλάδα Επικαιρότητα

Προανακριτική: Επεισόδιο ανάμεσα σε Πολάκη και Κυρανάκη – Πληροφορίες για σπρωξίματα

Η τουρκική σημαία στον βυθό της Σούδας σε άσκηση του ΝΑΤΟ!

Απίστευτος καυγάς και ένταση προκλήθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή όπου καταθέτει από την Τετάρτη ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βουλευτές λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι απέφευγε να δώσει απαντήσεις.

Υπήρξε εκνευρισμός με τον κ. Πολάκη να αποχωρεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τη συνεδρίαση, αποκαλώντας «προβοκάτορα» τον βουλευτή της ΝΔ κι εκείνον να τον χαρακτηρίζει «κότα λυράτη».

Τα αίματα άναψαν για τα καλά, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, σύμφωνα με άλλες πηγές, κατευθύνθηκε στο έδρανο του κ. Κυρανάκη και τον απώθησε.

Άλλες πληροφορίες από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι ο κ. Κυρανάκης πήγε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλωντας τους «κότες». Και οι δύο πλευρές παραδέχονται ότι ο κ. Γκιόλας τον έσπρωξε. Λίγο αργότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγνώμη.

Κ. Κυρανάκης: Γιατί ο Τσιπρας επέλεξε για υπουργό τον Παπαγγελόπουλο;

Π. Πολάκης: Είναι δικαίωμα του πρωθυπουργού να επιλέγει τους υπουργούς σύμφωνα με την κρίση του

Κ. Κυρανάκης: Εσένα δεν σε ενοχλεί που έκανε έναν δεξιό υπουργό Δικαιοσύνης;

Π. Πολάκης: Εσένα δεν σε ενοχλεί που έκανες τόσο αγώνα και ο Μητσοτάκης έκανε τελικά υπουργούς του εκσυγχρονιστικου ΠΑΣΟΚ; Χρυσοχοΐδη, Θεοδωρικάκος, Λιβάνιο; Εσένα δεν σε ενοχλεί αυτό σαν δεξιό;

Κ. Κυρανάκης: Είσαι κότα και δεν απαντάς.

Π. Πολάκης: Δεν θα δεχτώ άλλες ερωτήσεις απ αυτόν.

 

Νωρίτερα,