Ελλάδα

Προαστιακός: Νέο μπάχαλο στην Πάτρα – Ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης και οι πολίτες δεν μπορούσαν να αποβιβαστούν!

Στο σημείο έσπευσαν για προληπτικούς λόγους η αστυνομία, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Συνεχίζονται τα προβλήματα που παρατηρούνται συχνά πυκνά με συρμούς του Προαστιακού. Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Προαστιακός της Πάτρας έμεινε για αρκετή ώρα, στο ύψος της Κανελλοπούλου. 

Σύμφωνα με το tempo24.news, προκλήθηκε βλάβη με αποτέλεσμα το τρένο να ακινητοποιηθεί σε σημείο όπου δεν υπήρχε σταθμός με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αποβιβαστούν οι πολίτες.

Στο σημείο έσπευσαν για προληπτικούς λόγους η αστυνομία, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιβάτες που αποβιβάστηκαν στην Αγυιά έμειναν στη μέση της διαδρομής χωρίς κανείς να τους ενημερώσει για το αν και πότε θα περάσει η επόμενη αμαξοστοιχία.

Δεύτερο περιστατικό σε λιγότερο από μία εβδομάδα

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό σε λιγότερο από μία εβδομάδα, καθώς υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τετάρτης (10/5) προκλήθηκε αναστάτωση στους επιβάτες του προαστιακού, όταν στην Κινέτα, παρατηρήθηκαν σπινθήρες στο κάτω μέρος του δευτέρου βαγονιού.

Έτσι σύμφωνα με το korinthostv.gr εκεί, σταμάτησε ο συρμός, δίνοντας εντολή να κατέβουν όλοι οι επιβάτες και να πραγματοποιηθεί έλεγχος. Άμεσα, οι επιβαίνοντες του συρμού βγήκαν από τα βαγόνια.