Ελλάδα

Ραφήνα: «Ούτε μύγα δεν σκοτώνουν με τον τρόπο που δολοφόνησαν το γιο μου» λέει η μητέρα του 42χρονου

Μενίδι: Αρπαγή ανηλίκου με οπαδικά κίνητρα – Του έσκισαν τα ρούχα και τον χτύπησαν

«Ούτε μύγα δεν σκοτώνουν με τον τρόπο που δολοφόνησαν το παιδί μου», λέει με τρεμάμενη φωνή στο newsit.gr η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από μια ομάδα πέντε ατόμων έξω από μπαρ στην πλατεία της Ραφήνας, τα ξημερώματα της Κυριακής (26.06.2022).

Η γυναίκα που έχασε τόσο πρόωρα και άδικα το γιο της, με δυσκολία καταφέρνει να ψελλίσει λίγες λέξεις. Βγήκε το Σάββατο το βράδυ για ένα ποτό με φίλους του σε μπαρ της Ραφήνας και δεν θα τον ξαναδεί ποτέ.

Ο πόνος και ο θρήνος κυριαρχούν στη ψύχη της, ενώ τα λόγια της δείχνουν ένα άνθρωπο που αναζητά να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του γιού της. « Τι μπορεί να πει μια μάνα που έχασε το παιδί της με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω τι έγινε. Η αστυνομία να βρει τους δολοφόνους» λέει η χαροκαμένη μάνα και συνεχίζοντας τονίζει: « Ούτε μύγα δεν σκοτώνεις με αυτό το τρόπο».

Μέχρι στιγμής για το θάνατο του 42χρονου έχουν συλληφθεί δύο εκ των πέντε ατόμων που συμμετείχαν στη φονική συμπλοκή. Και οι δύο τους είναι αλλοδαποί και ηλικίας 24 ετών. Ο ένας εξ αυτών είναι κηπουρός στο επάγγελμα, ενώ ο άλλος υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Μετά την έκταση που πήρε το θέμα και τις έρευνες των αστυνομικών, οι δύο συλληφθέντες πήγα στον αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας και παραδόθηκαν. Έτσι οι αστυνομικές αρχές αναζητούν άλλα τρία άτομα, ενώ οι από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής αλλά και τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων έχουν και το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.