Ελλάδα

Ρόδος: Μυστήριο με καταγγελία 20χρονης για βιασμό – Γιατί επεστράφη η δικογραφία

Ρόδος: Μυστήριο με καταγγελία 20χρονης για βιασμό – Γιατί επεστράφη η δικογραφία

Παραγγέλθηκε περαιτέρω προανάκριση
Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου επέστρεψε χθες (16-06-2022) η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος ενός 30χρονου Ισραηλινού που καταγγέλθηκε για βιασμό από μια 20χρονη Νορβηγίδα.

Από την μελέτη της δικογραφίας δεν προέκυψαν σαφείς αποχρώσες ενδείξεις για την τέλεση της καταγγελόμενης πράξης και ζητήθηκε η συμπλήρωση της δικογραφίας.

Τι κατήγγειλε η 20χρονη Νορβηγίδα
Η 20χρονη την περασμένη Τετάρτη διασκέδαζε με μια φίλη της σε μπαρ της οδού Ορφανίδου και στην παρέα της εμφανίστηκαν δύο άτομα που τους δήλωσαν ότι είναι ομοφυλόφιλοι αν και όταν χόρευαν μαζί προσπάθησαν, όπως είπε η κοπέλα, να την φιλήσουν, σύμφωνα με την dimokratiki.gr.

Μισή ώρα αργότερα ο ένας της πρότεινε να διασκεδάσουν σε ένα άλλο μπαρ και τον ακολούθησε αν και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και δεν είχε πλήρη συναίσθηση του τι συνέβαινε. Ο άνδρας αυτός την οδήγησε στο ξενοδοχείο του για να κάνει, όπως της είπε, μπάνιο.

Όταν μπήκαν στο δωμάτιο, όπως είπε, κλείδωσε την πόρτα, έβγαλε τα ρούχα του και άρχισε να την χαϊδεύει στο στήθος και να ασελγεί εις βάρος της. Kατόπιν, της ζήτησε να του κάνει μασάζ και εκείνη φοβούμενη το έπραξε διότι έχει πέσει θύμα βιασμού άλλες δύο φορές στην ζωή της, όταν ήταν 14 και 20 ετών.

Εκείνος, όπως ισχυρίζεται, πήρε το κινητό της και της είπε ότι θα της το έδινε πίσω μόνο αν έκανε όσα της ζητούσε. Ακολούθως πήρε την καρέκλα στην οποία καθόταν και την έβαλε στην πόρτα του μπάνιου για να τον παρακολουθεί την ώρα που έκανε μπάνιο, πράγμα που όπως είπε, το έπραξε φοβούμενη.

Αμέσως μετά, της ζητούσε να ολοκληρώσουν αλλά επειδή άρχισε να χτυπάει το κινητό της, που της τηλεφωνούσε η φίλη της κατόρθωσε να βγεί από την τουαλέτα και να φύγει από το δωμάτιο. Βρήκε την φίλη της και τον κατήγγειλαν στις Αρχές.

Τι λέει ο φερόμενος ως δράστης
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη ηλικίας 30 ετών με καταγωγή από το Ισραήλ, ο οποίος εξεταζόμενος διαψεύδει τα όσα κατήγγειλε η 20χρονη ισχυριζόμενος ότι του έκανε μόνο μασάζ με την θέλησή της.

ΠΗΓΗ in.gr