Ελλάδα

Σάμος: Συνελήφθη 47χρονος για την δολοφονία του Λεωνίδα Χατζημιχάλη

Στην σύλληψη ενός 47χρονου άνδρα από την Σάμο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές για την δολοφονία του 75χρονου Λεωνίδα Χατζημιχάλη, που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Αυγούστου του 2022, σε ερημική τοποθεσία κοντά στην περιοχή της Ψιλής Άμμου.

Τον άτυχο άνδρα είχε εντοπίσει στο σημείο ο γιος του, ο οποίος τον αναζητούσε, αφού είχε αργήσει να επιστρέψει στο σπίτι. Ο 75χρόνος ήταν μόνιμος κάτοικος του Παλαιοκάστρου Σάμου. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στην ορεινή περιοχή όπου βρέθηκε το φορτηγό του, με το όχημα να φέρει σημάδι πυροβολισμού στο παρμπρίζ, ενώ το θύμα είχε πυροβοληθεί στην πλάτη.

Η στυγερή δολοφονία

Με τη στυγερή δολοφονία του Λεωνίδα Χατζημιχάλη, είχε ασχοληθεί και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» στο MEGA.

Ο άτυχος άνδρας εκτελέστηκε εν ψυχρώ με δίκαννο, σε καρτέρι θανάτου που του έστησαν, ενώ βρισκόταν στη θέση του οδηγού μέσα στο φορτηγό – βυτίο του, που άδειαζε λύματα.

Παρά τα πυρά που δέχτηκε στο παρμπρίζ στη θέση που καθόταν, βρήκε τη δύναμη να ανοίξει την πόρτα, αλλά λίγα μόλις μέτρα πιο κάτω, άφησε την τελευταία του πνοή.

Το θύμα λίγο καιρό πριν δολοφονηθεί, φέρεται να δεχόταν απειλές

Ο γιος του θύματος μιλώντας παλαιότερα στο «Τούνελ», είπε ότι λίγες μέρες πριν δολοφονηθεί ο πατέρας του είχε δεχθεί απειλές και ότι υπήρξαν και προειδοποιητικοί πυροβολισμοί.

«Μου είπε για τους πυροβολισμούς που πίστευε πως ήταν εναντίον του από κοντινή απόσταση. Δεν πρόλαβε να δει κάτι. Ήταν σαν προειδοποίηση όλο αυτό. Δεν είχε κάτι να κρύψει, ούτε φοβόταν.

»Δυστυχώς στην περιοχή δεν υπάρχουν κάμερες και οι δρόμοι διαφυγής, είναι πολλοί προς όλες τις κατευθύνσεις του νησιού», είχε πει.

ΠΗΓΗ in.gr