Ελλάδα

Σέριφος: 23χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο άντρες σε παραλία του νησιού

Η Ελλάδα προειδοποιεί την Τουρκία: Σταματούν οι προκλήσεις αλλιώς η επόμενη Σύνοδος θα «γράφει» Άγκυρα

Η κοπέλα μετέβη μόνη της στο αστυνομικό τμήμα, σε ημιλυπόθυμη κατάσταση και κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο άντρες.

Σοκάρει για άλλη μία φορά υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε 23χρονη στο αστυνομικό τμήμα της Σερίφου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 23χρονης, οι δύο άντρες με καταγωγή από το Πακιστάν την άρπαξαν από κατάστημα στην περιοχή Λιβάδι, την έσυραν σε μια ερημική παραλία και τη βίασαν.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, η κοπέλα όταν κατάφερε να συνέλθει μετέβη, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο αστυνομικό τμήμα της Σερίφου, περιγράφοντας τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε στα χέρια των δύο αντρών και έδωσε ακριβή περιγραφή των προφίλ τους.

Το χρονικό

Όπως κατήγγειλε το θύμα στην Αστυνομία, όλα συνέβησαν το ξημέρωμα της 25ης Ιουλίου μεταξύ 04:00- 04:30. Η κοπέλα διασκέδασε στην παραλία Λιβάδι. Ξαφνικά και χωρίς να θυμάται κάτω από ποιες συνθήκες (οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της για κάμψουν τις αντιστάσεις της), οι δυο άνδρες την αρπαξαν χωρίς τη θέληση της και την οδήγησαν στην παραλία Αυλόμωνας, όπου και την βίασαν.

Το προφίλ των δραστών

Η κοπέλα ανέφερε στην Αστυνομία πως πρόκειται για δύο άντρες κοντά στα 30, είτε από το Πακιστάν, είτε από το Μπαγκλαντές. Ο ένας ηταν μετρίου αναστήματος, εύσωμος με μούσι και ο δεύτερος επίσης μετριου αναστηματος, λεπτος και αξύριστος.

Οι Αρχές του νησιού έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο δραστών προτού χτυπήσουν το επόμενο θύμα τους.