Ελλάδα

Σοκ και θλίψη για τον 17χρονο που βρέθηκε απαγχονισμένος

Σοκ και θλίψη για τον 17χρονο που βρέθηκε απαγχονισμένος

Στα χέρια των αρχών το κινητό του νεαρού

Σε κατάσταση σοκ παραμένει οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του 17χρονου νεαρού που το μεσημέρι της Δευτέρας έδωσε τέλος στη ζωή του.

Η νέα αυτή τραγωδία εκτυλίχθηκε σε οικισμό του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, στην ενδοχώρα του Ηρακλείου με το νεαρό αγόρι όπως έγραψε το cretalive να εντοπίζεται απαγχονισμένο σε αποθήκη από τον ίδιο του τον πατέρα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 17χρονος δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά ζητήματα. Μάλιστα ήταν απόλυτα φυσιολογικός και κοινωνικός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με φίλους με τους οποίους κανόνιζε να συναντηθούν και σήμερα λίγο πριν το μοιραίο, ενώ κατευθυνόμενος στην αποθήκη συναντήθηκε με κάποιον και τον χαιρέτισε πολύ εγκάρδια.

Όλοι όσοι γνώριζαν τον ανήλικο κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό παιδί, εξωστρεφές και πολύ κοινωνικό.  Μάλιστα φέρεται να ετοίμαζε και κουμπαριά αφού πρόσφατα φέρεται να είχε πει σε κάποια φίλη “Εγώ θα σε παντρέψω“… Αλλά και για την οικογένεια του νεαρού λένε τα καλύτερα. Οι γονείς του όπως λέγεται είναι εξαιρετικοί άνθρωποι που τρέφουν πολύ αγάπη και στοργή για τα παιδιά τους.

Στα χέρια των αρχών το κινητό του 17χρονου

Η αστυνομία σεβόμενη τον πόνο και το πένθος της οικογένειας για την ώρα δεν έχει μιλήσει με τους χαροκαμένους γονείς, ωστόσο έχει στα χέρια της το κινητό του ανήλικου προκειμένου να το εξετάζει ενδελεχώς, με δεδομένο πως δεν υπάρχει και κάποιο σημείωμα που να δίνει απαντήσεις ως προς τα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας.

Το επόμενο διάστημα οι αρχές θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή και με τους γονείς, προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες και στοιχεία προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.