Ελλάδα

Σπύρος Δημητρίου: «Είχα παντρευτεί μια σούπερ σταρ» – Η εξομολόγησή του για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Τρέφω αισθήματα θαυμασμού και αγάπης για την Ελεωνόρα», λέει ο Σπύρος Δημητρίου.

Ο Σπύρος Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Μάρτζυ Λαζάρου. Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για την απόφασή του να κατέβει στις εκλογές, αλλά και για την πρώην σύζυγό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική γιατί αγαπώ πολύ τις αλλαγές. Η τελευταία μου επαφή με τις εκλογές ήταν το 1994 στις εκλογές του 15μελους στο λύκειο. Με ενέπνευσε πολύ ο Νίκος Χαρδαλιάς, τον θεωρώ σχεδόν οικογένειά μου. Είμαι στην απάνθρωπη περίοδο που λέγεται προεκλογική.

Το πιο ανυπόφορο είναι να πηγαίνεις σε παλιούς πολιτικούς και να πρέπει να υποστείς τον προσωπικό τους μύθο. Παθαίνω υπόταση, χάνω το χρώμα μου, έχω και διαγνωσμένη ΔΕΠΥ και πρέπει να υποστώ αυτή τη διαδικασία», είπε αρχικά ο Σπύρος Δημητρίου.

Ο Σπύρος Δημητρίου είπε στη συνέχεια για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν έχω αισθανθεί ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Είχα παντρευτεί μια σούπερ σταρ και ακόμα είναι σούπερ σταρ η Ελεωνόρα και πάει περίφημα. Τρέφω αισθήματα πάντα θαυμασμού και αγάπης για το πρόσωπό της».
ΠΗΓΗ zappit.gr