Ελλάδα

Σπύρος Μπιμπίλας για Μάρθα Καραγιάννη: «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ…. Έφυγες σαν πουλάκι»

Σπύρος Μπιμπίλας για Μάρθα Καραγιάννη: «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ…. Έφυγες σαν πουλάκι»

Η μεγάλη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη πέθανε σε ηλικία 83 ετών το μεσημέρι της Κυριακής (18.09.2022), σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Υπήρξε μια από τις πιο δημοφιλείς σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, με πολλούς να είναι εκείνοι που έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν μέσω των social media. Ανάμεσά τους και ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και καλός φίλος της εκλιπούσας. 

«Μαρθούλα μου!!!! Η αγαπημένη μου φίλη, ο άνθρωπος παράδειγμα για όλους, η νεράιδα του ελληνικού κινηματογράφου, ο πιο καλός άνθρωπος που γνώρισα στην ζωή μου, η σταρ που δεν ήθελε να ειναι σταρ και δεν φέρθηκε ποτε σαν σταρ!!!» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη.

«Μαρθουλα μου σ ευχαριστώ που με έβαλες στην ζωή σου σαν δικός σου άνθρωπο, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ…. Έφυγες σαν πουλάκι και πέρας στους ουρανούς εσύ που λάτρευες τα ταξίδια… Καλό ταξίδι Μαρθούλα μου και κουράγιο στην πιστή σου φίλη την Ντόρα Δούμα ..θα σ αγαπώ πάντα!» προσθέτει ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Δείτε την ανάρτησή του: