Ελλάδα

Στο νοσοκομείο η Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η ανακοίνωση της οικογένειάς της

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική αποκατάστασης, αφού τις τελευταίες ημέρες η υγεία της έχει επιδεινωθεί.

Η ανακοίνωση της οικογένειας
«Ξεκινώντας αυτή την λιτή μας ανακοίνωση θέλουμε εμείς από πλευράς μας να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά και ας ελπίσουμε πως το αναστάσιμο φως θα φωτίσει τις ζωές όλων μας.

Σε συνέχεια των πολλαπλών δημοσιευμάτων για την υγεία αλλά και την απομάκρυνση της αγαπημένης μας θείας Δέσποινας Στυλιανοπούλου από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και από τους αγαπημένους της φίλους, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγο της εύθραυστης υγείας της και των πολλαπλών θεμάτων υγείας που προκύπτουν από την προχωρημένη ηλικία της, αποφασίσαμε μαζί με εκείνη να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική αποκατάστασης για λίγο χρόνο, έως ότου η υγεία της και οι δυνάμεις να της επιτρέψουν να επιστρέψει στην μέχρι τώρα ζωή της.

Θα σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την απόφαση που έχουμε λάβει και εμείς, αλλά και η αγαπημένη μας αδελφή και θεία. Η ηρεμία και υγεία της σε αυτή την χρονική στιγμή είναι πάρα πολύ σημαντική. Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό, το ενδιαφέρον και την αγάπη στην θεία μας.

Οικογένειες Στυλιανοπούλου & Παπαμαρκάκη»
Τι δήλωσε η ανηψιά της

Η ανιψιά της, Άννα Στυλιανοπούλου μίλησε στην εκπομπή του Happy Day και διευκρίνισε τι συμβαίνει με την υγεία της αγαπημένης θείας.

«Η θεία μας δεν έχει εξαφανιστεί, απλά περνάει μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της. Δυστυχώς είχε μια απότομη πτώση τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες και ήρθε και μια απόφαση από την οικογένειά της να μπει σε μια ιδιωτική κλινική αυξημένης φροντίδας, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά της. Αν δεν την είχαμε μεταφέρει, μπορεί να είχαμε μια άσχημη εξέλιξη. Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας να την βλέπουμε έτσι.

Είναι δύσκολη η κατάστασή της, είναι ψυχολογικά πεσμένη που έχασε τους φίλους της. Αυτή τη στιγμή έχει μια λοίμωξη, την αντιμετωπίζουμε, οι γιατροί μας είπαν να κάνουμε υπομονή. Τη βλέπουμε καθημερινά, όλα τα ανίψια της, επικοινωνεί μαζί μας, μας λέει πόσο πολύ μας αγαπάει. Το μεγαλύτερο σοκ για τη θεία μου ήταν η απώλεια της Μαίρης Χρονοπούλου, της στοίχισε πάρα πολύ αυτό», είπε η Άννα Στυλιανοπούλου.
ΠΗΓΗ in.gr