Ελλάδα

Σύλληψη γόνου οικογένειας εφοπλιστών – Έχει καταδικαστεί με 33 χρόνια κάθειρξης

«Ντου» της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τράπεζες για τις χρεώσεις
Ο ίδιος δηλώνει γόνος της πασίγνωστης εφοπλιστικής οικογένειας, το προφίλ του, όντως ταιριάζει, ωστόσο, δεν έχει βρεθεί κάποιος συγγενής για να το επιβεβαιώσει

Έναν 54χρονο, ο οποίος κατά δήλωσή του είναι γόνος πασίγνωστης εφοπλιστικής οικογένειας των Αθηνών, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στη Νέα Σμύρνη. Οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν για 10 ημέρες και τον εντόπισαν τελικά κάτω από το σπίτι του, την ώρα που έκανε βόλτα το σκυλί του.

Του πέρασαν χειροπέδες χωρίς να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί ο 54χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι είναι γόνος της πασίγνωστης εφοπλιστικής οικογένειας κι ότι δεν επιθυμεί να ειδοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι για τη σύλληψή του.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις κάθειρξης 33 ετών για απάτη και πλαστογραφία. Ο 54χρονος εξαπατούσε Ελληνες επενδυτές τους οποίους έπειθε να επενδύουν κεφάλαια σε εταιρία που είχε έδρα την Ελβετία. Κάποια στιγμή η εταιρία έκλεισε και οι επενδυτές έχασαν τα λεφτά τους.

Σήμερα το πρωί ο 54χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελία εκτελέσεως καταδικαστικών αποφάσεων.