Σύριζα

Έφη Αχτσιόγλου: Είχε γραφτεί ότι έγινα υπουργός επειδή είχα σχέση με τον Κατρούγκαλο

Η Κατερίνα Λιόλιου «ξέχασε» να φορέσει φούστα – Σήκωσε τα πόδια ψηλά και…

«Πρόσφατα γράφτηκε ότι πήγα καλά στις εσωκομματικές εκλογές επειδή είμαι η σύζυγός του γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλου. Έμαθα να τα βάζω λίγο στην άκρη αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με στεναχωρούν»

Μια… διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε η Έφη Αχτσιόγλου. Η πρώην υπουργός Εργασίας μίλησε για τη μητρότητα, τα ψευδή δημοσιεύματα που την στεναχώρεσαν καθώς για τους γονείς της.

Η Έφη Αχτσιόγλου έχει αποκτήσει ένα αγοράκι με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο. «Ο γιος μου είναι 15 μηνών και είναι πολύ ζωηρός και χαρούμενος. Ανεβαίνει στα τραπέζια, θέλει να τα δοκιμάσει όλα. Είμαι άυπνη ενάμιση χρόνο αλλά πιστεύω ότι τη δύναμη τη βρίσκουμε», τόνισε στο Happy Day.

Για το ρόλο της ως μητέρα, η Έφη Αχτσιόγλου είπε: «Μου προέκυψε ως επιθυμία να γίνω μάνα αλλά το τι σημαίνει επιθυμία το έζησα από τη στιγμή που το βίωσα και μετά. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση και κάτι που η κοινωνία ασκεί μεγάλη πίεση στις μητέρες σήμερα. Πρέπει να αφήνουμε τις γυναίκες να κάνουν η κάθε μια τις επιλογές της».

«Έλεγαν ότι έγινα υπουργός λόγω σχέσης με τον Κατρούγκαλο»

«Η μαμά μου ήταν πολύ αρνητική στο να ασχοληθώ με την πολιτική, ο μπαμπάς μου ήταν πιο θετικός, για αυτό και αυτή η εμπλοκή με δυσκόλεψε. Ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να το χωνέψει», είπε η Έφη Αχτσιόγλου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αποκάλυψε και τι ήταν αυτό που τη δυσκόλεψε. «Όταν έγινα υπουργός δυσκολεύτηκα πολύ με τα media. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο από δημοσιογράφους και σου μιλάνε σαν να σε ξέρουν από πάντα ενώ πριν από μια μέρα δεν το είχες. Ενώ μιλάς και σου μιλάνε θετικά, την επόμενη μέρα μπορεί να δεις στις εφημερίδες κάτι πολύ αρνητικό».

Και βέβαια αναφέρθηκε στα όσα είχε «ακούσει» όταν αποδέχτηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να γίνει υπουργός Εργασίας σε πολύ μικρή ηλικία. «Το πρώτο ψευδές δημοσίευμα που διάβασα όταν έγινα υπουργός ήταν ότι είχα κάποια σχέση με τον κύριο Κατρούγκαλο. Αδυνατούσαν να αποδεχτούν ότι μια γυναίκα νεαρής ηλικίας μπορεί να αναλάβει κάτι τέτοιο. Και πρόσφατα γράφτηκε ότι πήγα καλά στις εσωκομματικές εκλογές επειδή είμαι η σύζυγός του γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλου. Έμαθα να τα βάζω λίγο στην άκρη αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με στεναχωρούν»