Σύριζα

Εκλογές 2023 – Πρεμιέρα για την Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Συνεδριάζει σήμερα στο Αιγάλεω

Πρόκειται για την «Ομάδα Κρούσης» με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία φιλοδοξεί να σηματοδοτεί το νέο του ξεκίνημα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Την παρθενική της εμφάνιση αναμένεται να κάνει σήμερα η νέα Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καθώς συνεδριάζει για πρώτη φορά στη μία και μισή στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω.

Πρόκειται για την «Ομάδα Κρούσης» με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία φιλοδοξεί να σηματοδοτεί το νέο του ξεκίνημα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, σύμφωνα με κομματικές πηγές, ενώ η σύνθεση της μαρτυρά την προσπάθεια της Κουμουνδούρου να διευρύνει τους κοινωνικούς της ορίζοντες και να αφουγκραστεί όσο το δυνατόν περισσότερες επαγγελματικές ομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι στην νέα Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μετέχουν οι:

Ράνια Σβιγκου

Πόπη Τσαπανίδου

Αλέξης Χαρίτσης

Κατερίνα Νοτοπουλου

Ράνια Θρασκιά

Κώστας Ζαχαριάδης

Διάνα Βουτυράκου

Νικόλας Φαραντούρης

Διονύσης Τεμπονέρας

Ευάγγελος Αποστολάκης

Γρήγορης Θεοδωράκης

Χάρης Μαμουλάκης

Έφη Αχτσιόγλου

Αθηνά Λινού

Δημήτρης Λυριτσής

Τζένη Λειβαδαρου

Κινυούα Μάινα Νικόδημος

Μακρίνα- Βιόλα Κώστη

Γιώργος Χουλιαράκης

Γιώργος Καραμέρος

Κύκλος συνομιλητών

Με τον ίδιο στόχο, αυτόν της επεξεργασίας των τάσεων της κοινής γνώμης, αλλά και της εκπόνησης νέας στρατηγικής ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου φέρεται να διευρύνει τις τελευταίες ημέρες τον κύκλο των συνομιλητών του και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που συγκαταλέγονται στους συνομιλητές του κ. Τσίπρα είναι και ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και αρθρογράφος, Νίκος Μαραντζίδης, ο οποίος μελετά επισταμένα τα δημοσκοπικά ευρήματα, αλλά και τα νέα ρεύματα στην ελληνική κοινωνία.