Σύριζα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Πυρά» Τσακαλώτου σε Κασσελάκη για το σποτ από τη Μακρόνησο

Στο Ηράκλειο σήμερα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη για το προεκλογικό σποτ από τη Μακρόνησο άσκησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ «κάρφωσε» τον αντίπαλό του, τονίζοντας πως η κίνησή του δείχνει «έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στην ΕΡΤ, ζήτησε μάλιστα «συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ» για το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη από τη Μακρόνησο.

Ο υποψήφιος για το «τιμόνι» της Κουμουνδούρου χαρακτήρισε «μεγάλο λάθος» το σποτ και είπε χαρακτηριστικά πως η επιλογή Κασσελάκη, «δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, ανήρτησε ένα βίντεο από την επίσκεψή του στην Μακρόνησο, στην οποία τον συνόδευσε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Εδώ, στη Μακρόνησο, απέναντι από την Αττική, κόπηκε η Ελλάδα στα δύο. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τις πληγές μας. Γιατί μόνο τότε μπορούμε να τις επουλώσουμε», ανέφερε ο κ. Κασσελάκης και πρόσθεσε: «Για να γίνουν καλοί πολίτες για το κράτος της Δεξιάς. Όμως δεν πρόδωσαν τις ιδέες τους».

«Οι εκλογές είναι μία ανταγωνιστική διαδικασία. Αυτό μας κάνει πολλές φορές να ξεχνάμε ποιοι είμαστε, από πού ερχόμαστε και τι θέλουμε να πετύχουμε. Συλλογικά ως κόμμα και όχι ατομικά ως υποψήφιοι. Γιατί το συλλογικό είναι πιο μεγάλο από τον καθένα μόνο του», είπε.

«Γι’ αυτό θα είμαστε όλοι μαζί», δήλωσε, σημειώνοντας: «Με μία λέξη: Αλληλεγγύη. Αλληλεγγύη μεταξύ μας. Για να φτιάξουμε στη συνέχεια ένα κράτος αλληλεγγύης για όλους τους πολίτες».

ΠΗΓΗ newsit.gr