Σύριζα

«Για τα μάτια» του Αλέκου Φλαμπουράρη άγριος καυγάς ξέσπασε μεταξύ Νοτοπούλου και Αυγέρη!

«Για τα μάτια» του Αλέκου Φλαμπουράρη άγριος καυγάς ξέσπασε μεταξύ Νοτοπούλου και Αυγέρη!

Μόνο «μαλλί με μαλλί» δεν πιάστηκαν χθες η Κατερίνα Νοτοπούλου με την Δώρα Αυγέρη! Μπροστά σε 20 βουλευτές από τη βόρεια Ελλάδα οι δυο βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ από την Α και τη Β Θεσσαλονίκης διαφώνησαν «για τα μάτια» του Αλέκου Φλαμπουράρη!

Ο τελευταίος πρότεινε επίμονα χθες να δημιουργηθεί ΕΠΕΚΕ στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα Μακεδονίας – Θράκης. Ουσιαστικά ήταν πρόταση αναβάθμισης της Δ. Αυγέρη η οποία σήμερα είναι αναπληρωτής τομεάρχης. Με τον Αλ. Φλαμπουράρη συμφώνησαν η Δ. Αυγέρη και εμμέσως η Μπ. Σκούφα, ενώ διαφώνησαν οι υπόλοιποι που προφανώς δεν βλέπουν με καλό μάτι την προσπάθεια αναβάθμισης της Δ. Αυγέρη από τον Αλ. Φλαμπουράρη.

Εναντίον της ΕΠΕΚΕ Μακεδονίας – θράκης τάχθηκε και η Κ. Νοτοπούλου, και καθώς ήταν στο τέλος της συνεδρίασης τα νεύρα ήταν τεντωμένα από την κούραση. Η Δ. Αυγέρη της επεσήμανε ότι «είναι αντιφατικό» να έχει υπηρετήσει ως υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης και να μην θέλει την ΕΠΕΚΕ και η Κ. Νοτοπούλου απάντησε στην Επι προσωπικού παρατήρηση με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση ανάμεσα στις δυο κύριες.