Επικαιρότητα Σύριζα

Η Έφη Αχτιόγλου καλεσμένη στο OPEN Mind με την Έλλη Στάη

Η Έφη Αχτιόγλου καλεσμένη στο OPEN Mind με την Έλλη Στάη
Η υπουργός Εργασίας ανοίγει τα «χαρτιά» της λίγο πριν από τις κρίσιμες Ευρωεκλογές μιλώντας μεταξύ άλλων και για το οικονομικό πακέτο Τσίπρα

«Πρόσωπο των ημερών» εξαιτίας της προεκλογικής μάχης των «παροχών» χαρακτήρισε την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, η Έλλη Στάη κατά το ξεκίνημα της συνέντευξης.

IMG_7708.jpg

Στην ερώτηση για την καχυποψία που υπάρχει από κάποιους θεσμούς για το πακέτο θετικών μέτρων του πρωθυπουργού και ότι είναι επικίνδυνο για την μετέπειτα πορεία της χώρας, η Έφη Αχτσιόγλου απάντησε ότι ο δημοσιονομικός χώρος που υπάρχει ύψους 1,1 δισ. ευρώ είναι ακριβώς ίδιος με τα θετικά μέτρα που δόθηκαν στις αδύναμες ομάδες.

«Ο κύριος Ρέγκλινγκ ήταν πάντα καχύποπτος», τόνισε με νόημα η υπουργός Εργασίας, συμπληρώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα διαφωνίας με τους θεσμούς σε αυτή την απόφαση της κυβέρνησης.

IMG_7777.jpg

«Έχουμε μια μεταμνημονιακή εποπτεία για την οποία πρέπει να υπάρχει μια προσοχή», είπε η Έφη Αχτσίογλου κλείνοντας αυτό το θέμα.

Η υπουργός Εργασίας απάντησε και για την κριτική που δέχτηκε η κυβέρνηση για την απόφαση των παροχών από τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα.

«Συνηθίζει να κάνει σχόλια με πολιτική χροιά, επαναλαμβάνω ότι ο δημοσιονομικός χώρος είναι δεδομένος και υπάρχει στο πρόγραμμα σταθερότητας»,ενώ συμπλήρωσε ότι ο κ. Στουρνάρας  «αμφισβητεί με όρους πολιτικής εκτίμησης».

IMG_7800.jpg

Δείτε την συνέντευξη της Έφης Αχτσιόγλου